Rareș Trif și Paul Coza au semnat cu aceeași echipă după despărțirea de Unirea Constanța. Clubul din Liga 2 a mai pierdut patru jucători la comisii

Andrei PASCU 30 Jan. 2023, 18:11 Liga 2
Rareș Trif și Paul Coza au semnat cu aceeași echipă după despărțirea de Unirea Constanța. Clubul din Liga 2 a mai pierdut patru jucători la comisii

Unirea Constanța e o echipă cu transformări radicale în această iarnă, iar seria plecărilor se mărește de la o zi la alta. Pe lângă rezilierile cu jucătorii, formația clasată în zona inferioară a ierarhiei de Liga 2 este și în căutarea unui nou investitor.

Unirea Constanța pierde jucători de la o zi la alta. Rareș Trif și Paul Coza, în Liga 3, la Unirea Ungheni

Referitor la lucrurile concrete, la jucătorii care tot pleacă de la Unirea Constanța, încă doi au fost prezentați la alte echipe, Rareș Trif și Paul Coza, care au ajuns la aceeași formație, în Liga 3, la Unirea Ungheni. Clubul din Seria 9, clasat pe locul 3, a anunțat că aceștia au fost aduși sub formă de împrumut de la FCSB.

De altfel, Trif și Coza, la fel ca majoritatea jucătorilor care au evoluat în prima parte a stagiunii la Unirea Constanța, au fost luați pe perioadă determinată de timp de la FCSB, iar în Liga 2, în prima parte a campionatului, au prins șase, respectiv cinci partide.

Până acum, la nivel oficial, de la Unirea Constanța au mai plecat și și-au găsit, deja, noi echipe și următorii jucători: Andreas Chirițoiu s-a înțeles cu SC Oțelul, Alexandru Șuteu și Andrei Pandele au ajuns la Gloria Buzău, Ștefan Cană a fost prezentat la Foresta Suceava, iar Aurelian Ciuciulete a ajuns la acord cu Metaloglobus.

Unirea Constanța a mai pierdut patru jucători la comisii!

În plus, pe lângă cei amintiți, alți jucători au reziliat contractele cu Unirea Constanța, conform Federației Române de Fotbal, după ce cazurile lor au ajuns la comisii. Răzvan Udrea (foto articol), Mihai Tudose, Adrian Niță, care s-a prezentat sub comanda lui Eugen Trică la Concordia Chiajna însă ulterior părțile nu s-au înțeles, și Mario Popescu nu mai sunt nici ei sub acorduri cu Unirea Constanța.

Unirea Constanța riscă să se desființeze!

Unirea Constanța este pe locul 20 din 20 de echipe în Liga 2, cu 12 puncte, la egalitate cu echipa de deasupra, Politehnica Timișoara. În prima rundă din 2023 trebuie să evolueze, teoretic, pe terenul lui Dinamo, dar viitorul clubului e în acest moment incert.

Au fost recunoscute anumite discuții pentru preluarea pachetului majoritar de către alți oameni de afaceri, dar dacă nu se ajunge la un acord, sunt șanse mari ca Unirea Constanța să se retragă, să nu reia campionatul și să se desființeze.

Foto: CSM Slatina și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 30 Jan. 2023, 18:11 Liga 2
Pe aceeași temă