Un fundaș grec cu meciuri în prima ligă, a doua achiziție a zilei la Rapid. ”Mă bucur să ajung la un club cunoscut în Europa”

Marius ANGHEL 25 Sep. 2020, 15:32 Liga 2
Un fundaș grec cu meciuri în prima ligă, a doua achiziție a zilei la Rapid. ”Mă bucur să ajung la un club cunoscut în Europa”

Cu o zi înaintea meciului cu Fotbal Comuna Recea, din etapa a 5-a a Ligii 2, Rapid a perfectat două noi achiziții. Prima mutare, anunțată în exclusivitate de ProSport, a fost cea a atacantului Adrian Bălan (30 de ani), ultima dată fost la FC Hermannstadt. A doua este reprezentată de fundașul central grec Anestis Nastos (31 de ani).

Anestis Nastos, la Rapid: ”Vreau să facem suporterii fericiți și să le oferim bucuria promovării”

Grecul Anestis Nastos a evoluat ultima dată în prima ligă din țara sa natală, la Heraklion, echipă unde a fost legitimat în ultimii patru ani și unde în sezonul trecut a avut 20 de meciuri, dintre care 11 le-a început ca titular.

Rapid este primul club din afara Greciei pentru care va juca mijlocaș, după ce în cariera sa a mai trecut pe la Ilisiakos, Egaleo, Niki Volos, Ethnikos Asteras, Kerkyra, Fokikos, Paniliakos, Panegialios sau Olympiakos Volos.

”Mă bucur să ajung la Rapid, este un club cu tradiție, cunoscut în Europa. Vreau să facem suporterii fericiți și să le oferim bucuria promovării”, a spus Nastos pentru fcrapid.ro, după ce a semnat contractul valabil pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul.

”Rapid l-a transferat pe Anestis Nastos, un fundaș central grec în vârstă de 31 de ani.
Anestis a evoluat doar în Grecia, la Illisiakos, Egaleo, Niki Volos, Ethnikos Asteras, Kerkyra, Fokikos, Paniliakos, Panegialios, Olympiakos Volos și Heraklion.
În ultimele două sezoane, Nastos a fost om de bază pentru Heraklion, în prima ligă elenă.
Fundașul grec a semnat un contract valabil pe un sezon, cu posibilitatea prelungirii pe încă un sezon”, a anunțat Rapid.

Al zecelea nou-transfer făcut de Rapid pentru acest sezon

Pentru noul sezon de Liga 2, Rapid a mai semnat contracte cu Radu Crișan (fundaș central, ex UTA, împrumutat de la Astra), Cătălin Țîră (atacant, ex FC Voluntari), Mircea Leasă (fundaș dreapta, ex FC Voluntari), Daniel Benzar (mijlocaș ofensiv, ex FC Voluntari), Alin Fica (mijlocaș, ex CFR Cluj), Alexandru Pop (atacant, ex ASU Politehnica), Raul Costin (mijlocaș, ex CS Mioveni), australianul Harrison Devenish-Meares (portar) și Adrian Bălan (atacant, FC Hermannstadt).

În plus, i-a readus în lot pe Gabriel Dodoi (atacant, ex CSM Reșița), Gabriel Toma (mijlocaș, ex Dunărea Călărași) și Vlad Mocioacă (fundaș, ex Viitorul Dăești).

Rapid joacă sâmbătă, de la ora 12:30, la Recea, cu nou-promovata Fotbal Cumuna Recea. Giuleștenii sunt pe locul 2 în Liga 2, cu 10 puncte, câte are și liderul U Craiova 1948 SA, în timp ce formația maramureșeană ocupă penultima poziție din clasament, a 20-a, fără niciun punct acumulat în primele patru etape și care în această săptămână și-a demis antrenorul principal și i-a numit pe banca tehnică pe foștii rapidiști Nicolae Constantin și Valentin Bădoi.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-a-mai-luat-un-atacant-din-liga-1-cu-trecut-la-fc-voluntari-adrian-balan-a-semnat-cu-giulestenii-exclusiv-19149532

Marius ANGHEL 25 Sep. 2020, 15:32 Liga 2
Pe aceeași temă