Fotbal Comuna Recea continuă schimbările după începutul modest: a transferat un fundaș australian, iar un mare rapidist a fost adus pe postul de antrenor secund

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 24 Sep. 2020, 15:17 Actualizat: 24 Sep. 2020, 15:18 Liga 2

Fotbal Comuna Recea continuă schimbările, după începutul slab de sezon din Liga 2. Nou-promovata, după ce a renunțat la serviciile antrenorului Ciprian Danciu și l-a numit pe Nae Constantin, a făcut de această dată o achiziție pentru întărirea lotului. Maramureșenii au anunțat transferul fundașului central australian Ante Bakmaz (28 de ani). Apărătorul măsoară 1.88 m și are și cetățenie croată.

Ante Bakmaz a venit din Indonezia 

Ultima dată, el a jucat în Indonezia, la Persik Kediri, formație de primă ligă. În Europa, Ante Bakmaz a evoluat în Croația, Olanda, Malta, Letonia și Lituania. Cea mai importantă echipă din C.V.-ul său este FK Kauno Zalgiris, din prima ligă lituaniană.

Ante Bakmaz, cel mai nou nume din lotul echipei noastre

Fundașul central australian are 28 de ani și a mai evoluat în ligile din Letonia, Lituania și Olanda

Bine ai venit, Ante!”, a anunțat ACSF Maramureș Recea.

Valentin Bădoi, ”secundul” lui Nae Constantin

Joi, jucătorii echipei din Recea s-au antrenat sub comanda noului ”principal”, Nae Constantin. La ședință a participat și antrenorul secund. Constantin va fi ajutat de un fost jucător al Rapidului, Valentin Bădoi.

Banca tehnică a echipei noastre e formată din Nae Constantin – antrenor principal și Valentin Bădoi – antrenor secund

Bine ați venit la ACSF Maramureș Recea!

Lotul echipei noastre s-a pregătit sub comanda noilor antrenori, Nae Constantin și Valentin Bădoi”, precizează ACSF Maramureș Recea.

Fotbal Comuna Recea, fără punct în Liga 2 după patru meciuri 

Fotbal Comuna Recea a înregistrat în primele sale patru meciuri în Liga 2 tot atâtea înfrângeri, astfel: 0-1 acasă cu FK Csikszereda, 0-3 la Dunărea Călărași, 3-4 pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu și 0-2 la CSM Slatina.

Cu niciun punct acumulat și cu golaveraj 3-10, echipa din Recea se situează pe locul 20 din 21 în Liga 2, la egalitate cu Aerostar Bacău și Pandurii Târgu Jiu. În etapa a 5-a, Fotbal Comuna Recea va juca pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 12:30, cu Rapid.

Astfel, Nae Constantin va debuta ca antrenor la maramureșeni împotriva echipei pentru care a evoluat cel mai mult în cariera sa de jucător.Foto: ACSF Maramureș Recea  

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 24 Sep. 2020, 15:17 Actualizat: 24 Sep. 2020, 15:18 Liga 2
Pe aceeași temă