OFICIAL | Raul Costin a revenit la Rapid, la 35 de ani. ”Orice jucător evoluează la Rapid rămâne cu echipa în suflet. Mă bucur că fac parte din acest proiect”

Marius ANGHEL 26 Aug. 2020, 11:52 Liga 2

Rapid a perfectat încă o nouă achiziție, cu patru zile înainte de debutul oficial în noul sezon de Liga 2, ediția 2020/2021. Raul Costin (35 de ani), liber de contract după ce s-a despărțit de CS Mioveni, devine cel mai important transfer făcut de giuleșteni în această vară, însă și cel mai în vârstă.

După un sezon petrecut la CS Mioveni, în care a avut 28 de meciuri în campionat și cupă și a înscris 5 goluri, Raul Costin și-a încheiat contractul cu argeșenii cu care a ratat promovarea în Liga 1 la barajul cu Chindia și acum revine la Rapid, club pentru care a mai evoluat în 2016, tot la nivelul Ligii 2, înainte de faliment.

Raul Costin s-a întors la Rapid: ”Mă bucur că fac parte din acest proiect și sper ca la finalul sezonului să reușim promovarea”

Atunci, Costin a prins 17 meciuri pentru giuleșteni, 16 ca titular, și a înscris un gol. Acum revine cu mândrie la echipa despre care spune că i-a rămas în suflet.

„Sunt fericit că am revenit la Rapid după patru ani, mă bucur că fac parte din acest proiect și sper ca la finalul sezonului să reușim promovarea și să facem fericiți zeci de mii de suporteri. Orice jucător evoluează la Rapid rămâne cu echipa în suflet, pentru mine a fost o perioadă foarte frumoasă, am stat șase luni și a culminat cu o promovare, ceea ce sper să se întâmple și acum. Îmi aduc aminte de acel meci cu Clinceni, cu 10.000 de rapidiști în tribune. Pur și simplu, te poartă pe brațe, joci altfel, cu altă încredere, alta este dăruirea, se va simți lipsa lor”, a spus Raul Costin, pentru fcrapid.ro, după ce a semnat cu echipa giuleșteană.

Rapid: ”Raul Costin a revenit după patru ani și a semnat un contract valabil pe un sezon”

Raul Răzvan Costin a evoluat în cariera sa pentru Progresul București, FC Sibiu, Dacia Mioveni (actuala CS Mioveni), FC Vaslui, Simurq Zaqatala (Azerbaijan), ”U” Cluj, FC Botoșani, Rapid, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, FC Argeș (actuala Campionii FC Argeș) și CS Mioveni.

”Raul Costin a revenit după patru ani la Rapid, semnând astăzi un contract valabil pe un sezon, cu posibilitate de prelungire pentru încă unul.

Experimentatul mijlocaș central a mai jucat la Rapid în sezonul 2015/2016, când a promovat cu giuleștenii, având un gol marcat în 17 meciuri.

Crescut la juniorii lui FC Național, Raul a mai jucat în carieră la FC Sibiu, Dacia Mioveni, FC Vaslui, Simurq, U Cluj, FC Botoșani, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, FC Argeș, iar în sezonul trecut a luptat cu CS Mioveni pentru promovare”, a anunțat Rapid pe site-ul oficial.

https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/posts/697518527643193

Raul Costin a înscris la Constanța, într-un meci cu fostul Farul, pentru fostul Rapid

Încă șase transferuri făcute de Rapid, care debutează la Viitorul Pandurii în noul sezon

În această vară, pentru noul sezon de Liga 2, Rapid a mai semnat contracte cu Radu Crișan (24 de ani, fundaș central, ex UTA, împrumutat de la Astra), Cătălin Țîră (26 de ani, atacant, ex FC Voluntari), Mircea Leasă (21 de ani, fundaș dreapta, ex FC Voluntari), Daniel Benzar (22 de ani, mijlocaș ofensiv, ex FC Voluntari), Alin Fica (19 ani, atacant, ex CFR Cluj) și Alexandru Pop (27 de ani, atacant, ex ASU Politehnica).

La tragerea la sorți pentru stabilirea programului Ligii 2, ediția 2020/2021, Rapid a nimerit ultimul număr, 22, de oaspete, astfel că în prima etapă o va întâlni în deplasare pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Meciul e programat duminică, de la ora 13:00, la Târgu Jiu, pe stadionul Municipal.

TOT PROGRAMUL SEZONULUI REGULAR ÎL POȚI VEDEA AICI

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-a-luat-atacant-de-la-fratii-asu-poli-alexandru-pop-dupa-ce-a-semnat-cu-giulestenii-planul-meu-personal-coincide-cu-cel-al-clubului-19145340

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-fost-stabilit-programul-primelor-doua-etape-ale-noului-sezon-al-ligii-2-fc-u-craiova-ripensia-e-primul-joc-televizat-19145463

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-saptea-plecare-de-la-cs-mioveni-raul-costin-a-devenit-liber-de-contract-ma-despart-cu-un-mare-regret-19145021

https://liga2.prosport.ro/multimedia/rapid-a-inceput-vanzarea-abonamentelor-pentru-noul-sezon-de-liga-2-cumparatorii-atrasi-de-club-cu-oferte-speciale-in-schimbul-imposibilitatii-de-a-si-urmari-favoritii-de-pe-stadion-19145433

Marius ANGHEL 26 Aug. 2020, 11:52 Liga 2
Pe aceeași temă