Rapid și-a luat atacant de la ”frații” ASU Poli, oferindu-i un salariu triplu! Alexandru Pop, după ce a semnat cu giuleștenii: ”Planul meu personal coincide cu cel al clubului”

Marius ANGHEL 24 Aug. 2020, 16:20 Liga 2
Rapid și-a luat atacant de la ”frații” ASU Poli, oferindu-i un salariu triplu! Alexandru Pop, după ce a semnat cu giuleștenii: ”Planul meu personal coincide cu cel al clubului”

Și-a încheiat contractul cu ASU Politehnica Timișoara pentru a semnat cu ”frații” de la Rapid. Atacantul clujean Alexandru Darius Pop (27 de ani) este noua achiziție a clubului giuleștean. Este un transfer surprinzător realizat de echipa antrenată de Adrian Iencsi, ținând cont de trecutul recent mai puțin reușit al jucătorului, cu minute puține jucate pentru ultimele patru echipe la care a fost, UTA, Aerostar, Viitorul Pandurii și ASU Poli.

Alexandru Pop prinde transferul carieriei, la Rapid

Alexandru Pop și-a reziliat zilele trecute contractul cu ASU Poli, unde în cele trei meciuri oficiale din 2020 jucate de alb-violeți a apucat să evolueze doar 14 minute într-unul singur, cu Concordia Chiajna (scor 1-2). Atacantul evoluase în prima partea a sezonului de Liga 2 89 de minute în tricoul echipei Viitorul Pandurii. A făcut-o în trei meciuri, de fiecare dată intrând pe final.

În trecutul său a mai evoluat pentru Sănătatea Cluj, Gloria Bistrița, Unirea Jucu, Dunărea Călărași, Dacia Unirea Brăila, UTA Arad și Aerostar Bacău, niciodată mai sus de Liga 2. Cele mai multe minute și prezențe pe teren le-a avut la Dacia Unirea Brăila, 28 de jocuri, 2343 de minute și 13 goluri. Așa a atras atenția clubului UTA, unde în ediția 2018/2019 a jucat doar 535 de minute în 13 partide și în care a marcat 3 goluri. A plecat apoi la Aerostar, unde a prins tot 13 meciuri, a dat 2 goluri și a retrogradat în Liga 3.

Acum semnează pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul, cu Rapid, club care visează la promovarea în Liga 1.

”Rapid l-a transferat pe Alexandru Darius Pop, un atacant de 27 de ani, de la Politehnica Timișoara, acesta semnând un contract valabil pe un sezon, cu drept de prelungire pentru încă unu.

Alex a jucat în turul sezonului trecut la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, fiind apoi transferat la Poli Timișoara, unde a apucat să joace un singur meci, înainte să vină pandemia de Coronavirus”, e prezentarea succintă făcută de Rapid nou-transferatului Pop.

Alexandru Pop: ”Planul meu personal coincide cu cel al clubului”

Alexandru Pop a semnat cu Rapid cu gândul că va reuși promovarea în Liga 1.

„Sunt foarte fericit că am ajuns la Rapid, abia aștept să înceapă campionatul și sper ca la sfârșit să promovăm în Liga 1. Planul meu personal coincide cu cel al clubului, aștept să muncesc și să îndeplinesc obiectivul clubului. Am urmărit meciurile Rapidului, au suporteri incredibil, sper să îi facem fericiți și să fie lângă echipă, chiar dacă trecem printr-o perioadă foarte grea și nu pot fi pe stadion, dar sper ca acest lucru se va schimba. I-am urmărit înainte de meciul cu Turris, când au coborât băieții din autocar, și atmosfera a fost super”, a spus Alex Pop, pentru fcrapid.ro.

https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/posts/696246811103698

Pop are salariu triplu la Rapid față de ASU Poli

La prezentarea oficială a lui Dan Alexa ca manager general la ASU Poli, antrenorul Octavian Benga anunța despărțirea de Alexandru Pop, însă nu spunea destinația sa. Declara însă că jucătorul a plecat de la Timișoara către o altă echipă care îi oferă un salariu triplu față de cum primea la alb-violeți.

”A plecat la un club care îi dă salariu triplu”, s-a rezumat să spună Benga despre opțiunea lui Pop de a pleca de la ASU Poli.

Un salariu înmulțit de trei ori nu înseamnă neapărat foarte mult pentru Pop. Se știe că la ASU Poli jucătorii sunt remunerați cu bani puțini.

Alexandru Pop, primul din dreapta, semna în această vară prelungirea contractului cu ASU Poli, însă oferta primită de la Rapid, una mult superioară, l-a făcut să plece la scurt timp de la echipa timișoreană.

Încă cinci transferuri făcute de Rapid, care debutează la Viitorul Pandurii în noul sezon

În această vară, pentru noul sezon de Liga 2, Rapid a mai semnat contracte cu Radu Crișan (24 de ani, fundaș central, ex UTA, împrumutat de la Astra), Cătălin Țîră (26 de ani, atacant, ex FC Voluntari), Mircea Leasă (21 de ani, fundaș dreapta, ex FC Voluntari), Daniel Benzar (22 de ani, mijlocaș ofensiv, ex FC Voluntari) și Alin Fica (19 ani, atacant, ex CFR Cluj).

La tragerea la sorți pentru stabilirea programului Ligii 2, ediția 2020/2021, Rapid a nimerit ultimul număr, 22, de oaspete, astfel că în prima etapă o va întâlni în deplasare pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

TOT PROGRAMUL SEZONULUI REGULAR ÎL POȚI VEDEA AICI

https://liga2.prosport.ro/seria-1/azi-aflam-programul-ligii-2-sezonul-2020-2021-tragerea-la-sorti-are-loc-de-la-ora-1300-19145236

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ligii-2-sezonul-2020-2021-cele-21-de-etape-19145302

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ligii-2-sezonul-2020-2021-cele-21-de-etape-19145302

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-s-a-reorientat-dupa-anularea-amicalului-cu-csm-slatina-adrian-iencsi-a-organizat-o-partida-scoala-si-a-testat-trei-din-ultimele-achizitii-foto-19145147

Marius ANGHEL 24 Aug. 2020, 16:20 Liga 2
Pe aceeași temă