Dragoș Grigore l-a pălmuit pe Daniel Vîrtej. Fundașul Stelei l-a ironizat pe rapidist: ”Am primit o palmă de la domnul Grigore, care a făcut un «gest onorabil» pentru un fotbalist de calibrul lui”

Andrei PASCU 02 Nov. 2023, 15:54 Cupa României

Momentele de tensiune nu au lipsit din derby-ul Steaua – Rapid, disputat miercuri seară, în Ghencea, în etapa a 2-a a grupelor Cupei României. Unul dintre ele s-a petrecut pe finalul întâlnirii, atunci când, la o fază de atac a giuleștenilor, chiar s-a format un meleu între jucători și au fost câteva îmbrânceli și jigniri aruncate din ambele părți.

Unul dintre cei implicați a fost și fundașul central stelist Daniel Vîrtej, de la care a și pornit conflictul, după ce l-a faultat pe Borja Valle. Intervenția în forță a lui Dragoș Grigore a încins însă mai mult spiritele, acesta amenințându-l pe teren pe Vîrtej, căruia i-ar fi strigat: ”Ne vedem după!”.

Daniel Vîrtej a comentat momentele de tensiune de la finalul partidei Steaua – Rapid

La finalul partidei din Ghencea (scor 1-1), fundașul Stelei a vorbit despre ce s-a întâmplat în prelungiri și a izbucnit din cauza faptului că un jucător de la Rapid l-a călcat pe mână.

În plus, după ce s-a format meleul, Daniel Vîrtej a explicat că fundașul Rapidului, Dragoș Grigore, i-a dat o palmă. Apărătorul Stelei l-a ironizat pe adversarul său la conferința de presă.

Nu prea aș vrea să discut, a fost o ieșire necontrolată, dar ei au început! A fost un conflict… așa e la fotbal. În primă fază, ei m-au călcat jos, acolo, cu piciorul pe mână, iar apoi am primit o palmă.

Se va vedea la televizor că am primit o palmă de la fundașul central cu experiență, domnul Grigore, care a făcut un gest onorabil (n.r. –  spune ironic) pentru un fotbalist de calibrul lui”, a spus Daniel Vîrtej, care imediat după ultimul fluier al arbitrului Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea) a fost certat de antrenorul Daniel Oprița.

Daniel Vîrtej, certat de Daniel Oprița la finalul partidei Steaua – Rapid

”Principalul” Stelei s-a dus la Vîrtej, iar camerele de filmat au surprins momentul și cuvintele adresate de Oprița, nervos pe faptul că jucătorul său putea fi eliminat în acel moment și îi putea face și mai multe probleme.

Vârtej avea deja un cartonaș galben primit și risca să îl primească pe al doilea în urma acelui conflict cu Grigore, lucru pe care Oprița i l-a reproșat într-un mod violent, îmbrâncindu-l după fluierul de final și gesticulând larg către jucător.

Steaua suferă la nivelul fundașilor centrali, iar eliminarea lui Daniel Vîrtej ar fi făcut situația și mai complicată pentru antrenorul său.

Vîrtej, laude pentru fanii echipei Steaua: atmosferă superbă în derby-ul cu Rapid

Referitor la spectacolul din tribune, Daniel Vîrtej le-a mulțumit fanilor veniți la meci, pentru atmosfera făcută într-o partidă atât de importantă, în derby-ul cu Rapid.

În privința partidei, apărătorul lui Daniel Oprița a afirmat că rezultatul de 0-0 a fost unul echitabil.

”Vreau să le mulțumesc fanilor Stelei, a fost o atmosferă foarte, foarte plăcută, ne-au susținut din primul până în ultimul minut. Am început meciul cu șansa a doua, dar cred că se puteau face mai multe, au fost echitabile ocaziile.

Știu ce înseamnă Steaua, am văzut multe coregrafii. Mă așteptam să fie așa, mai ales că a fost un derby, știam cum gestionează fanii situațiile de acest fel și vreau să le mulțumesc pentru atmosferă. Sunt alături de noi indiferent de situație”, a mai declarat Daniel Vîrtej.

Steaua încheie grupa de Cupa României contra CSM Alexandria

Steaua s-a aflat la al doilea meci în grupa de Cupa României, dar are doar un punct până acum, în urma acestei partide cu Rapid. În prima rundă a competiției, ”militarii” au cedat cu 1-3 în fața Universității Cluj.

În ultimul duel al grupei, Steaua va merge pe terenul colegei de campionat, CSM Alexandria, care astăzi a câștigat pe teren propriu în fața prim-divizionarei FC Botoșani (scor 2-1).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/dragos-balauru-a-semnat-cu-csm-alexandria-19291246

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/joi-au-loc-3-meciuri-din-etapa-2-a-grupelor-cupei-romaniei-19291216

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-argea-a-mai-luat-un-fundas-esteban-orozco-19291244

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/concluziile-lui-dan-stupar-si-danut-coman-dupa-progresul-pecica-fc-hermannstadt-0-6-19291189

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cupa/mesajele-transmise-de-galerii-in-steaua-rapid-19291158

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cupa/concluziile-despre-joc-ale-lui-oprita-dupa-steaua-rapid-0-0-19291155

Andrei PASCU 02 Nov. 2023, 15:54 Cupa României
Pe aceeași temă