Steaua s-a înțeles cu al doilea fotbalist străin. Un spaniol, noua achiziție care ajunge în lotul lui Daniel Oprița

Andrei PASCU 03 Jul. 2023, 16:53 Liga 2
Steaua s-a înțeles cu al doilea fotbalist străin. Un spaniol, noua achiziție care ajunge în lotul lui Daniel Oprița

Steaua merge și pe mâna unor jucători străini în încercarea de a forma un lot competitiv pentru stagiunea următoare de Liga 2, în care vrea din nou accederea în play-off-ul întrecerii. ”Militarii” au ajuns la acord cu un fotbalist spaniol mai nou, cu Rober Sierra.

În vârstă de 27 de ani, ibericul născut la Valencia evoluează pe postul de mijlocaș și ultima dată a fost legitimat în Bulgaria, la Spartak Varna.

Steaua s-a înțeles cu spaniolul Rober Sierra

Steaua încă nu a anunțat nimic în ceea ce privește aducerea lui Rober Sierra, dar AS47, o pagină de Facebook dedicată suporterilor formației din Ghencea, a aflat că oamenii din conducere s-au înțeles cu fotbalistul.

În sezonul trecut, la formația bulgară, Sierra a prins un total de 18 partide. Înainte, el a fost legitimat în Finlanda, la FC Inter, iar anterior a bifat doar echipe din Spania, Formentera, Oviedo Vetusta, CF Peralada sau Atletico Levante.

Mijlocașul spaniol Rober Sierra (27 de ani) va evolua la Steaua.

Rober Sierra este un mijlocaș central format în academia celor de la Levante. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Mallorca B, Ontinyent, CF Peralada, Oviedu Vetusa sau Formentera, în ligile inferioare ale Spaniei.

În 2022 a jucat la FC Inter Turku, în Finlanda, iar în sezonul trecut a fost sub contract cu Spartak Varna.

250.000 de euro este cota lui Rober Sierra, potrivit Transfermarkt”, notează AS 47.

Steaua, mutări importante la nivelul lotului de jucători

În această campanie de achiziții, cu Steaua au mai semnat Alexandru Buziuc (ex CS Mioveni), Mihai Dobrescu (ex UTA), Ionuț Pop (ex CSM Slatina), Daniel Vîrtej (ex Gloria Buzău), Adrian Frânculescu (ex CFR Cluj 2), David Maftei (împrumutat de la Farul, sezonul trecut la Unirea Dej), Alexandru Boiciuc (ex Gloria Buzău) și Mario Topuzov (împrumutat de la CSKA 1948- Bulgaria).

Aducerea unui jucător spaniol era anunțată de Daniel Oprița încă din momentul reunirii. Antrenorul Stelei afirma că sunt șanse mari ca părțile să se înțeleagă, clubul fiind în negocieri cu el.

Acum s-a aflat că este vorba de Rober Sierra, care s-a înțeles cu Steaua.

Vedem dacă vom convinge jucătorii pe care îi doresc să vină. E destul de greu, încă mai avem problema cu dreptul de promovare, nu s-a rezolvat, îmi e greu. A semnat Pop cu noi, portarul, Frânculescu, Buziuc.

Mai suntem în discuții și cu Vîrtej, ne-am înțeles, Dobrescu, care va semna și el contractul. Mai e un jucător din Spania care a semnat și el contractul”, a spus Daniel Oprița la reunirea Stelei.

Foto: Steaua

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-a-oficializat-doua-veniri-19276687

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-braziliano-bulgar-campion-in-tara-vecina-s-a-alaturat-si-el-gloriei-buzau-19276676

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-a-mai-adus-trei-jucatori-19276677

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-a-tras-primele-concluzii-privind-lupta-pentru-promovare-in-noul-sezon-cele-trei-cluburi-pe-care-le-vede-pe-podium-au-bugete-mult-peste-nivelul-ligii-2-19276671

https://liga2.prosport.ro/seria-1/golgheterul-patrick-petre-si-alti-patru-jucatori-si-au-prelungit-contractul-cu-ceahlaul-nemtenii-s-au-desparti-in-schimb-de-unul-dintre-portari-si-au-la-antrenament-un-fost-golgheter-al-romaniei-19276656

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-acord-cu-trei-fotbalisti-19276646

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 03 Jul. 2023, 16:53 Liga 2
Pe aceeași temă