Steaua și-a stabilit ultimii doi adversari din amicale înainte de startul noului sezon de Liga 2. Ambele jocuri au loc în Ghencea, fără spectatori

Marius ANGHEL 25 Jul. 2022, 11:31 Liga 2
Steaua și-a stabilit ultimii doi adversari din amicale înainte de startul noului sezon de Liga 2. Ambele jocuri au loc în Ghencea, fără spectatori

Steaua și-a încheiat la finalul săptămânii trecute cantonamentul efectuat în Bulgaria, jucătorii au primit liber în weekend, iar de astăzi revin la antrenamente în Ghencea.

Clubul și-a stabilit programul din această săptămână, unul care include și două jocuri amicale, doi adversari din Liga 3, pe care îi va întâlni pe stadionul Steaua.

Amicale cu CSM Jiul și CSM Alexandria pentru Steaua

Miercuri de dimineață, de la ora 10:00, Steaua joacă cu CSM Jiul Petroșani, echipă cu care și-a măsurat forțele și în iarnă, în februarie, și pe care a învins-o cu 7-1 în Ghencea. Trupa din județul Hunedoara a încheiat sezonul recent încheiat pe locul 3 în play-out-ul Seriei a 7-a a Ligii 3.

Ulterior, sâmbătă, de la ora 11:00, echipa antrenată de Daniel Oprița va evolua cu CSM Alexandria, formație care s-a clasat pe locul 3 în play-off-ul Seriei a 6-a a Ligii 3 în ediția trecută. Trupa din Teleorman s-a despărțit în această vară de antrenorul Cristian Dănălache și l-a instalat pe bancă pe Ștefan Odoroabă.

Inițial, Steaua își stabilise un amical cu Metaloglobus pentru data de 30 iulie, însă tragerea la sorți a programului noului sezon de Liga 2 a determinat ca cele două echipe să se întâlnească în chiar prima etapă. Astfel, acest joc test a picat.

Ambele partide, cu CSM Jiul și CSM Alexandria, se vor desfășura fără spectatori și vor fi transmise în direct de Steaua TV.

Steaua, patru victorii și două egaluri în amicalele disputate în această vară

Steaua a mai disputat în această perioadă de pregătire de vară două partide test în țară, cu Campionii FC Argeș (scor 1-0) și Farul Constanța (scor 1-1), iar în stagiul din Bulgaria le-a întâlnit pe FK Makedonija GjP (scor 3-2, prima ligă a Macedoniei de Nord), CSKA 1948 Sofia II (scor 3-0, liga secundă Bulgaria), FK Bregalnica Stip (scor 0-0, primă ligă a Macedoniei de Nord) și Akritas Chlorakas (scor 2-1, nou-promovată în prima ligă din Cipriu).

Campionatul Ligii 2, ediția 2022-2023, debutează în data de 6 august, iar Steaua va întâlni în primele cinci etape următorii adversari: Metaloglobus București (acasă), CSM Slatina (deplasare), FK Miercurea Ciuc (acasă), CSC Dumbrăvița (deplasare) și Politehnica Iași (acasă).

Echipa antrenată de Oprița va disputa în sezonul regular 10 meciuri pe teren propriu și nouă în deplasare. Clubul a început și comercializarea abonamentelor.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/statistica-278-de-jucatori-au-debutat-in-liga-2-in-sezonul-2021-2022-unirea-constanta-a-avut-cei-mai-multi-u-cluj-cei-mai-putini-printre-care-si-golgheterul-slobozia-l-a-dat-p-19238322

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-a-despartit-de-steaua-si-continua-la-dinamo-vasile-buhaescu-s-a-transformat-in-caine-sunt-fericit-abia-astept-sa-joc-in-fata-extraordinarilor-suporteri-din-stefan-cel-m-19238298

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-opinie-despre-programul-pe-care-steaua-il-va-avea-in-liga-2-cum-a-catalogat-tintarul-si-care-sunt-pricipalele-adversare-la-play-off-cu-ele-ne-vom-lupta-19238264

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-a-incheiat-stagiul-din-bulgaria-cu-o-victorie-cu-cipriotii-de-la-akritas-golurile-militarilor-marcate-de-aniversatul-zilei-bogdan-chipirliu-19238212

Marius ANGHEL 25 Jul. 2022, 11:31 Liga 2
Pe aceeași temă