Steaua, amical cu Petrolul în Ghencea. Cum s-a descurcat formația lui Daniel Oprița

Andrei PASCU 09 Sep. 2024, 14:41 Liga 2

Steaua nu a stat nici ea degeaba în pauza competițională și a organizat o partidă de verificare contra unei formații din prima ligă, Petrolul. Duelul a avut loc duminică, 8 septembrie, în Complexul Sportiv Steaua, pe Terenul 5, acolo unde ”militarii” dispută aproape toate testele de ”acasă”.

Întâlnirea s-a terminat la egalitate, scor 1-1, după ce la pauză clubul din Ploiești a avut pe tabelă avantaj.

Steaua, remiză, scor 1-1, cu Petrolul într-un amical disputat în Ghencea

Steaua s-a văzut condusă după numai 13 minute, când a marcat Nana Bempah, în urma unui șut de la 16 metri. Trupa lui Daniel Oprița a revenit după pauză, iar astfel a marcat golul de 1-1 contra Petrolului Ploiești.

A adus egalarea și a stabilit scorul final al testului din Ghencea – Alexandru Dane. Fotbalistul formației din Liga 2 a marcat în minutul 71. Steaua a avut și alte ocazii bune în partea secundă, putând, cu puțin noroc, chiar să câștige întâlnirea de verificare. Au semnat ocazii notabile Popa, Dane și Răsdan.

În prima repriză, aproape de gol au fost, pentru Steaua, și Raicu, Nacho și Maeschi.

  • Primul 11 al echipei Steaua: Frănculescu – Beța, Sierra, Ilie – Drăghici, Raicu, Iglesias, Nedelea – Maeschi, Nacho, Răsdan.
    Au mai intrat: Iancu – Vîrtej, Popa, Dane, Roman, Bornescu, Pârcălabu, Radu, Bold.
  • Primul 11 al echipei Petrolul: Eșanu – Ricardinho, Papp, Huja, Dumitriu, Keita, Jyri, Rădulescu, Hanca, Grozav, Bempah.
  • Rezerve: Radu, Javic, Stănică, Tolea, Stancovici, Bratu, Bucur, Ilie, Paraschiv, Moussaki

Steaua, meci cu CSM Focșani în etapa 6 din Liga 2

În privința situației din Liga 2, Steaua are 9 puncte acumulate în cinci etape și se află pe locul 6, la egalitate cu Metaloglobus și CS Afumați, dar ambele cu golaveraj mai bun.

În etapa următoare, a 6-a, Steaua va juca acasă, contra CSM Focșani, echipă nou-promovată care vine după un 0-1 acasă cu CSC Dumbrăvița. Echipa din Vracea ocupă locul 17, cu 3 puncte acumulate în cinci partide.

Meciul amical dintre Steaua și Petrolul, scor 1-1:

Foto și video: Steaua

Andrei PASCU 09 Sep. 2024, 14:41 Liga 2
Pe aceeași temă