VIDEO | Steaua, la primul amical din această vară în care nu înscrie. Daniel Oprița are și motive de bucurie după remiza cu Bregalnica Stip

Marius ANGHEL 18 Jul. 2022, 18:09 Liga 2
VIDEO | Steaua, la primul amical din această vară în care nu înscrie. Daniel Oprița are și motive de bucurie după remiza cu Bregalnica Stip

Steaua a terminat la egalitatea, fără gol marcat, scor 0-0, al treilea meci amical disputat în cantonamentul din Bulgaria, partida cu FK Bregalnica Stip, locul 7 din 12 în precedentul sezon de primă ligă din Macedonia de Nord.

Este primul joc din această perioadă de pregătire de vară, inclusiv din acest stagiu din Bulgaria, în care echipa din Ghencea nu înscrie, după ce în precedentele două reușise acest lucru.

Daniel Oprița, după jocul cu FK Bregalnica Stip: ”S-a jucat la limita regulamentului și sunt bucuros că am reușit să scăpăm fără accidentări grave”

Antrenorul Daniel Oprița s-a bucurat la finalul partidei cu macedonenii că niciun jucător al Stelei nu s-a accidentat, fiindcă a considerat foarte agresiv jocul adversarilor, inexplicabil pentru un amical. Inclusiv arbitra care a condus partida a dus la această desfășurare de joc dură, din punctul de vedere al lui Oprița, care a mai apreciat că ambele echipe ar fi putut înscrie.

”A fost un amical cu o echipă bună, o echipă agresivă, foarte agresivă. S-a jucat la limita regulamentului și sunt bucuros că am reușit să scăpăm fără accidentări grave. Au fost momente când au jucat foarte dur. Un arbitraj slab, care în unele momente a lăsat jocul liber și puteam să ieșim cu accidentări grave, dar asta e. Ăsta e genul de echipă agresivă. Puteam să și înscriem, puteam să și primim gol, dar, până la urmă, am avut un meci bun, cu o echipă agresivă, care nu ne-a lăsat să jucăm. Știu genul ăsta de meciuri cu echipe dintr-astea, care joacă foarte tare. Era un joc amical și era păcat dacă se lovea cineva, pentru că am suferit, au dat și cu coatele. Au fost foarte foarte duri. Nu am înțeles de ce. Chiar am încercat să vorbesc cu ei, să îi spun antrenorului lor să fie mai liniștiți pentru că e un joc amical și nu are rost să ne accidentăm. Dar, asta e nația lor și ăsta e stilul”, a concluzionat Daniel Oprița, pentru Liga2.ro, desfășurarea jocului cu FK Bregalnica Stip.

 

Steaua în amicalul cu FK Bregalnica Stip: Dincă – Corbu, Walace, Gugu, St. Drăghici – Ad. Popa (Em. Pacionel 68), Balgiu, Măd. Mihăescu (Ad. Ilie 68), Bodișteanu (Şt. Pacionel 75) – Chunchukov (Ius. Răducan 85), Chipirliu (A. Trică 68). Rezerve neutilizate: Cr. Blaga – D. Oroian, T. Marin, Al. Sima, Erhan, Enceanu.

Steaua mai are un amical în Bulgaria și două în țară

Pe lângă acest amical, Steaua a mai disputat în această perioadă de pregătire de vară două partide test în țară, cu Campionii FC Argeș (scor 1-0) și Farul Constanța (scor 1-1), iar în stagiul din Bulgaria le-a întâlnit pe FK Makedonija GjP (scor 3-2)(locul 4 prima ligă a Macedoniei de Nord) și CSKA 1948 Sofia II (scor 3-0, liga secundă Bulgaria).

Steaua va mai avea o partidă de verificare în acest stagiu, cu Akritas Chlorakas (Cipru), în data de 21 iulie, ora 17:00. La 22 iulie, echipa se va întoarce din cantonamentul din Bulgaria, iar în țară mai are stabilit un joc test cu CSM Jiul Petroșani, în Ghencea, în data de 27 iulie.

Și în data de 30 iulie se va mai disputa un amical, însă momentan se așteaptă tragerea la sorți a programului noului sezon al Ligii 2, care cel mai probabil va avea loc miercuri, pentru a se căuta un adversar.

Înregistrarea amicalului Steaua – FK Bregalnica Stip 0-0:

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=XF4ULQGhYXU&fbclid=IwAR19yIwW5cZRKcejnMLrZB5BrZsBBTRe6_5DCFruuiA298VcyWlJYJ6OoaI

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-fara-probleme-pentru-steaua-in-amicalul-cu-cska-sofia-2-atanas-trica-a-iesit-din-nou-in-evidenta-19237668

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-steaua-revenire-spectaculoasa-si-victorie-in-primul-amical-din-bulgaria-atanas-trica-omul-meciului-cu-doua-goluri-in-10-minute-19237353

https://liga2.prosport.ro/seria-1/10-cluburi-din-liga-2-in-randul-celor-mai-bune-academii-din-romania-fk-miercurea-ciuc-e-pe-locul-2-iar-in-top-10-se-mai-regasesc-doua-echipe-din-divizia-secunda-cate-formatii-din-liga-3-au-prins-i-19237322

Marius ANGHEL 18 Jul. 2022, 18:09 Liga 2
Pe aceeași temă