Amical de lux pentru Steaua, în Bulgaria! Întâlnește campioana ultimilor 12 ani în țara vecină

Marius ANGHEL 20 Mar. 2024, 14:28 Liga 2
Amical de lux pentru Steaua, în Bulgaria! Întâlnește campioana ultimilor 12 ani în țara vecină

Steaua profită de pauza de o săptămână din campionat și traversează granița pentru a disputa un amical puternic în acest final de lună martie.

Echipa lui Daniel Oprița joacă sâmbătă, de la ora 16:30, un amical cu multipla campioană bulgară Ludogorets Razgrad, lider după 25 de etape trecute în prima ligă din țara vecină.

Steaua joacă un amical cu Ludogorets, în Bulgaria

Ca majoritatea echipelor din Liga 2, Steaua și-a programat și ea un amical la finalul acestei săptămâni în care nu se joacă în campionat din cauza acțiunilor echipelor naționale. Trupa bucureșteană are un test de lux, în Bulgaria, cu Ludogorets, campioană de 12 ori, echipă care domină de ani buni fobalul din țara aflată la sud de România.

”Test cu liderul din Bulgaria!
Steliștii vor profita de întreruperea campionatului și, la finalul acestei săptămâni, se vor deplasa în Bulgaria pentru un meci amical cu Ludogorets Razgrad, liderul campionatului din țara vecină.
Ludogorets are în palmares 12 titluri de campioană (ultimul în 2023), trei cupe și șapte supercupe ale Bulgariei, iar în acest sezon european s-a oprit în 16-imile Conference League (0-0 și 0-1 cu Servette Geneva).
Partida dintre Steaua și Ludogorets se va juca sâmbătă, 23 martie, de la ora 16:30, pe Huvepharma Arena, iar organizatorii au anunțat că intrarea spectatorilor va fi liberă”, a transmis, miercuri, Steaua.

În acest amical, Oprița nu-i va putea folosi, cel puțin, pe David Maftei, convocat la naționala U21, Adrian Frânculescu, Alin Raicu, chemați la naționala U19, Matei Marin, Hussein Shehait, David Matei și Răzvan Florea, aflați la acțiunea naționalei U18. În schimb, îl va putea utiliza pe Adrian Popa, legitimat de săptămâna trecută și folosit deja în meciul cu CS Tunari.

Steaua va juca în Grupa B a play-out-ului Ligii 2 și începe cu un meci în deplasare, la Târgu Jiu

După două sezoane în care a jucat în play-off, Steaua va evolua acum în play-out-ul Ligii 2. A încheiat sezonul regular pe locul 8, cu 28 de puncte, câte a avut și Chindia, poziționată mai slab din cauza golaverajului, după ce în rezultatul direct au remizat la Târgoviște.

Steaua a fost repartizată în Grupa B a play-out-ului, unde este lider și va avea ca adversari Chindia Târgoviște, Concordia Chiajna, CSM Slatina, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, CS Tunari și Progresul Spartac, ultima fiind deja matematic retrogradată.

Marți și-a aflat programul din play-out, pe care îl începe cu un meci în deplasare la Târgu Jiu, contra celor de la Viitorul Pandurii. În etapa a 2-a va sta, iar apoi va întâlni Progresul Spartac (acasă), Chindia Târgoviște (deplasare), CSM Slatina (acasă), CS Tunari (deplasare) și Concordia Chiajna (acasă).

Foto: Mihai Antonio Vasile / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-play-out-ului-ligii-2-editia-2023-2024-19303414

https://liga2.prosport.ro/nationale/csc-selimbar-cs-mioveni-si-steaua-dau-jucatori-la-romania-u21-19303386

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-acuza-arbitrajul-din-meciul-cu-steaua-19303334

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-s-a-impus-in-extremis-in-meciul-cu-cs-tunari-19303210

Marius ANGHEL 20 Mar. 2024, 14:28 Liga 2
Pe aceeași temă