VIDEO | Steaua, revenire spectaculoasă și victorie în primul amical din Bulgaria. Atanas Trică, omul meciului cu două goluri în 10 minute

Andrei PASCU 13 Jul. 2022, 19:29 Liga 2
VIDEO | Steaua, revenire spectaculoasă și victorie în primul amical din Bulgaria. Atanas Trică, omul meciului cu două goluri în 10 minute

Steaua se află în aceste zile în cantonamentul de vară, după ce pregătirea a fost organizată de Daniel Oprița în complexul din Ghencea. Pentru stagiul de pregătire ”militarii” au decis să plece din țară, iar ca destinație au ales Bulgaria. Miercuri a avut loc prima partidă amicală după deplasare, cu FK Makedonija GjP.

Meciul de verificare a avut loc la Bansko, iar Steaua a învins la un gol diferență, scor 3-2, formația care activează în prima ligă din Macedonia.

  • FK Makedonija GjP a mai jucat un amical cu o formație din Liga 2, Poli Iași, cu care a remizat, scor 1-1.

Steaua a câștigat primul amical din Bulgaria, 3-2 cu FK Makedonija GjP. A revenit de la 0-2

Scorul a fost deschis de adversari, în minutul 8, din lovitură liberă, dar Steaua părea că va avea o partidă dificilă după ce FK Makedonija GjP a făcut 2-0, în minutul 21. Acesta a și fost scorul după primele 45 de minute, dar formația lui Daniel Oprița a făcut o repriză secundă foarte, foarte bună, în care a marcat de trei ori și s-a impus.

Steaua a redus din diferență în minutul 52, atunci când Bogdan Chipirliu a punctat cu o execuție de la 11 metri. Peste exact 20 de minute echipa din Liga 2 a făcut 2-2 prin jucătorul împrumutat de la Universitatea Craiova, Atanas Trică. Vârful a marcat cu un șut din prima din careu, pe jos, în urma unei pase venite din stânga.



Același Trică a marcat golul de 3-2, care a și adus victoria pentru Steaua în minutul 82. A plecat spre poarta macedonenilor din ultimii 30 de metri, cu doi fundași pe urmele sale, a ajuns în careu și a șutat la colțul lung fără șanse pentru portarul formației FK Makedonija GjP.

Steaua a început meciul în formula: Iancu – Corbu, Calestru, Gugu, Ilie, Drăghici, Erhan, Mihăescu, Bodişteanu, Răducan, Chunchukov;
Rezerve: Dincă, Popa, Balgiu, Trică, Chipirliu, Blaga, Sima, Oroian, Marin, Șt. Pacionel, Em. Pacionel, Nicolae, da Silva;

Steaua are următorul amical cu CSKA Sofia 1948 

Steaua va mai avea trei meciuri amicale în Bulgaria, cu CSKA Sofia 1948 (15 sau 16 iulie), cu FK Bregalnica Stip (18 iulie) și Akritas Chlorakas (21 iulie). La 22 iulie Steaua se va întoarce din cantonament, iar în țară va mai disputa o partidă test, la 28 iulie, cu CSM Jiul Petroșani, pe arena proprie.

Până acum, pe lângă amicalul de miercuri, din Bulgaria, formația lui Daniel Oprița a mai avut două partide în care și-a analizat nivelul, cu Campionii FC Argeș, de care a trecut cu 1-0, și cu Farul, cu care a făcut egal, 1-1.

Va avea Steaua probleme cu omogenitatea în debutul Ligii 2?

E clar că Daniel Oprița trebuie să lucreze la omogenizarea lotului în această perioadă, pentru că a schimbat semnificativ lotul în actuala pauză dintre sezoane. În Ghencea au ajuns nu mai puțin de 10 jucători până acum: Costinel Gugu, Cristian Balgiu, Atanas Trică, Alexandru Sima, David Dincă, Tsvetelin Chunchukov, Laurențiu Corbu, Ștefan Bodișteanu, Doru Calestru și Cristian Blaga.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: AS47

Andrei PASCU 13 Jul. 2022, 19:29 Liga 2
Pe aceeași temă