CSM Alexandria, cu alt antrenor la startul sezonului de Liga 3. Colaborarea cu Cristian Dănălache s-a terminat, iar clubul a numit un nou ”principal”

Răzvan STÎNGĂ 17 Jul. 2022, 17:47 Liga 3
CSM Alexandria, cu alt antrenor la startul sezonului de Liga 3. Colaborarea cu Cristian Dănălache s-a terminat, iar clubul a numit un nou ”principal”

CSM Alexandria, ocupanta locului 3 în play-off-ul Seriei 6 a Ligii 3 în sezonul trecut, a schimbat și ea antrenorul. Stagiunea 2022-2023 a diviziei a treia va fi abordată cu ”principalul” Ștefan Odoroabă (41 de ani), care pentru câteva luni a fost ”secund” în afara României, la saudiții de la Al Shoalah FC.

CSM Alexandria și-a numit un nou antrenor, pe Ștefan Odoroabă

CSM Alexandria nu a ajuns la un acord cu Cristian Dănălache pentru continuarea colaborării, astfel că s-a văzut nevoită să caute alt antrenor, pe care l-a găsit în persoana lui Ștefan Odoroabă, conform Info Expres TV.

Odoroabă a activat și sezonul trecut în Liga 3, la CS Tunari (echipă din Seria 4), dar de care s-a despărțit în martie, când a dat curs propunerii lui Eusebiu Tudor, de a fi ”secundul” acestuia la echipa Al Shoalah FC.

În cariera sa, Odoroabă a mai fost antrenor principal o perioadă scurtă la Academica Clinceni, la începutul anului 2017, iar ”secund” a fost la Al Shoalah (Arabia Saudită, altă experiență, în 2014), Academica Clinceni și Al Khaleej (Arabia Saudită).

CSM Alexandria, schimbări și de lot

S-au produs și câteva plecări din lotul de jucători al CSM Alexandria, în afara schimbării antrenorului Cristian Dănălache. Adrian Neacşu și Adrian Mar au semnat cu Corvinul Hunedoara, Valentin Ghenovici, Leonardo Da Silva și Gheidisson au rămas liberi de contracte, în timp ce Sabin Stănciulescu s-a întors la Farul Constanța, de unde era împrumutat.

În același timp, au venit Eduard Niță și Ionuț Teodorescu, amândoi sezonul trecut în Liga 3, la Unirea Bascov. Ei vor fi sub comanda lui Ștefan Odoroabă la reunire, la 18 iulie.

CSM Alexandria a ratat la limită barajul pentru promovarea în Liga 2

CSM Alexandria a terminat sezonul trecut de Liga 3, în Seria 6, pe locul 3, la egalitate de puncte, 52, cu Viitorul Dăeşti, echipă care a și mers în barajul pentru promovarea în Liga 2, dar pe care nu l-a câștigat. În grupa pentru promovare, CSM Alexandria a înregistrat, în cele nouă runde, patru victorii, un egal și patru înfrângeri.

CSM Alexandria intrase în play-off cu 33 de puncte, de pe locul 3, la șase puncte de locul 2, Viitorul Dăeşti, și la opt de locul 1, CSM Slatina. Linia de clasament din campionatul regular a fost de 10 victorii, trei egaluri și cinci eșecuri.

Foto: CSM Alexandria

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Jul. 2022, 17:47 Liga 3
Pe aceeași temă