Robert Boboc continuă în Liga 2 după despărțirea de CFC Argeș. A revenit la o echipă pentru care a mai jucat în trecut

Marius ANGHEL 30 Jul. 2024, 19:53 Liga 2
Robert Boboc continuă în Liga 2 după despărțirea de CFC Argeș. A revenit la o echipă pentru care a mai jucat în trecut

Încă un jucător care a mai evoluat în trecut pentru CSC Șelimbăr a revenit acum, în această vară, la clubul sibian din Liga 2, într-o campanie de achiziții în care s-a schimbat mare parte din lot.

Robert Boboc (29 de ani) a semnat un contract valabil pe un sezon cu CSC Șelimbăr, unde se întoarce după un an și jumătate, perioadă în care a jucat puțin la cele două echipe unde a fost legitimat!

Robert Boboc s-a întors la CSC Șelimbăr

Anunțat liber de contract de fosta sa echipă, Campionii FC Argeș, în prima zi a lunii iulie 2024, după ce nu participase la antrenamentele echipei reunite încă din 17 iunie, Robert Boboc și-a găsit, într-un final, o nouă formație pentru care să joace.

În săptămâna în care începe noul sezon de Liga 2, mijlocașul originar din Pitești primește o mână de ajutor de la CSC Șelimbăr. Mai bine spus, ambele părți și-au întins o mână de ajutor, fiindcă nici echipa sibiană nu o duce prea bine, după ce și-a pierdut majoritatea jucătorilor cu care a terminat pe locul 3 în sezonul trecut al ligii secunde.

Boboc a evoluat în sezonul 2023-2024 în 13 meciuri (904 minute) pentru Campionii FC Argeș, echipă mare dezamăgire a ediției trecute a Ligii 2.

Pentru CSC Șelimbăr a activat 21 de meciuri în campionatul Ligii 2 (1618 minute) în sezonul 2021-2022 și 12 (726 minute) în prima parte a ediției 2022-2023. Apoi a trecut la FC Brașov, pentru care a avut o singură apariție, 74 minute, în partea a doua a campionatului 2022-2023.

În cariera sa a mai jucat în trei rânduri pentru CS Mioveni, ”U” Cluj, FC Hermannstadt, Astra, Dunărea Călărași și CSM Reșița.

”Bine ai revenit, Robert Boboc !
Mijlocașul de 29 de ani se reîntoarce la echipa noastră, semnând un contract valabil pentru un an de zile, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an.
Robert a evoluat pentru călăreții roșii în sezoanele 2021 – 2022 și 2022 – 2023. A îmbrăcat tricoul Șelimbărului în 33 de partide
În cariera sa, Robert Boboc a mai jucat pentru formații precum CS Mioveni, U Cluj, SCM Pitești, Astra Giurgiu, FC Hermannstadt, Dunărea Călărași, CSM Reșița, FC Brașov și FC Argeș.
Îi dorim mult succes !”, sună anunțul clubului șelimbărean.

Boboc, a 15-a achiziție a Șelimbărului în această vară

Anterior, CSC Șelimbăr și-a mai prezentat 14 jucători achiziționați vara aceasta.

Clubul de lângă Sibiu i-a mai anunțat oficial și pe portarii Rareș Măluțan (ex U Craiova, dar venit de la Viitorul Cluj) și Marian Brașoveanu (ex CSC Peciu Nou), fundașul dreapta Benjamin Hanzu (ex ACS Mediaș, despărțit de FC Hermannstadt), fundașii centrali Cătălin Gogor (ex CS Mioveni) și Luca Popa (ex Gloria Bistrița Năsăud), fundașii stânga Sorin Șerban (ex ACS Mediaș) și Salvatore Marrone (ex FK Miercurea Ciuc), mijlocașul dreapta Lucian Buzan (ex CSM Deva), mijlocașul ofensiv basarabean Tudor Butucel (ex Petrocub) și atacanții Cosmin Bucuroiu (ex FC Hermannstadt), ucraineanul Vitaliy Nerukh (ex Star Starachowice – liga a patra din Polonia), croatul Matko Babic (ex Rudes / Croația), Bogdan Rotar (ex ACS Mediaș) și Daniel Olariu (ex Poli Timișoara).

Emanuel Bârză, mijlocaș central de 18 ani, este și el o noutate în lotul primei echipe, după ce a fost promovat din cadrul clubului.

Foto: Gabriela Neacșu / Sport Pictures

Marius ANGHEL 30 Jul. 2024, 19:53 Liga 2
Pe aceeași temă