Rapid a renunțat la încă un jucător. La plecarea în cantonament îl anunța accidentat, acum susține că i s-a încheiat contractul, deși inițial spusese altceva

Marius ANGHEL 26 Jan. 2021, 11:17 Liga 2

Rapid a anunțat despărțirea de încă un jucător pe care s-a bazat în prima parte a sezonului de Liga 2. Deși la începutul campionatului transmitea că l-a împrumutat pe Radu Crișan (24 de ani) pentru un sezon de la Astra, giuleștenii susțin acum că fundașului i s-a încheiat contractul și că se întoarce la trupa din Liga 1. Nu este prima dată când Rapid oferă informații neconforme cu adevărul, preferând să-și mintă în primul rând suporterii.

Radu Crișan, ieri accidentat, azi expediat

Ieri, la plecarea în cantonamentul de la Snagov, Rapid îl anunța accidentat pe Radu Crișan și susținea că acesta se va alătura lotului ulterior. La nici 24 de ore distanță, clubul îi mulțumește fundașului și îl retrimite la Astra, de unde îl împrumutase în vară pentru un sezon.

Pentru giuleșteni, fundașul originar din Turda a evoluat în 12 dintre cele 14 meciuri, în toate începând ca titular și de două ori fiind înlocuit. A marcat inclusiv două goluri, cu CSM Slatina (3-0) și ASU Poli (2-0), fiind autorul ultimei reușite a alb-vișiniilor în 2020.

Crișan a mai jucat pentru Conpet Ploiești, CS Ștefănești, Universitatea Cluj, Arieșul Turda, Academica Clinceni, FC Hermannstadt, Dunărea Călărași și UTA. În Liga 1 are 8 meciuri jucate pentru Astra, iar în cariera lui are două promovări în prima ligă, cu FC Hermannstadt (2018) și UTA Arad (2020).

”Mulțumim pentru tot, Radu!
Împrumutul lui Radu Crișan s-a încheiat, acesta urmând a reveni la clubul de care aparține, Astra Giurgiu”, a transmis Rapid.

  • Locul lui Crișan în primul ”11” la Rapid va fi ocupat de Ivica Zunic, croatul de 32 de ani adus în această iarnă după ce s-a despărțit de CFR Cluj.

Nu este exclus ca nici Alexandru Catrici și Daniel Benzar să nu mai fie doriți de Rapid, cei doi fiind declarați de club accidentați alături de Radu Crișan.

Ciuculescu și Raul Costin, în vacanță și acum?

O altă minciună de curând a Rapidului a fost la reunire echipei, când portarul Ștefan Ciuculescu (27 de ani) și mijlocașul Raul Costin (35 de ani) erau anunțați încă în vacanță pentru șapte zile. De fapt, realitatea este că cei doi jucători nu mai sunt doriți la club, însă nu se ajunsese la un acord cu ei în privința rezilierii amiabile.

În loc să anunțe public că cei doi jucători nu mai sunt doriți în lot, așa cum, de exemplu, rivala Petrolul a transmis cu demnitate în această iarnă despre mai mulți componenți ai lotului, în schimb, Rapid a preferat să-și mintă suporterii în primul rând.

Rapid s-a mai despărțit în această iarnă de atacanții Alexandru Pop (27 de ani) și Cătălin Țîră (26 de ani), fundașul Bogdan Manole (24 de ani) și mijlocașii Alexandru Dulca (23 de ani) și Alin Fică (19 ani).

Foto: Sebastian Tătaru, Leczki Jozsi (Mediafax Foto) și FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-a-inceput-cantonamentul-de-la-snagov-trupa-lui-nicolae-grigore-are-stabilit-un-singur-amical-19166388

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adevaratul-motiv-pentru-care-rapid-l-a-readus-pe-alexandru-ionita-rapidistii-sunt-foarte-sensibili-cand-vine-vorba-despre-asta-video-19166450

Marius ANGHEL 26 Jan. 2021, 11:17 Liga 2
Pe aceeași temă