Bogdan Manole, al doilea jucător la care renunță Rapid în această iarnă. Fundașul rămâne în sufletul suporterilor cu golul care a decis un derby cu Petrolul

Marius ANGHEL 17 Dec. 2020, 22:17 Liga 2
Bogdan Manole, al doilea jucător la care renunță Rapid în această iarnă. Fundașul rămâne în sufletul suporterilor cu golul care a decis un derby cu Petrolul

Rapid a început curățenia de iarnă, iar primii jucători care nu intră în vederile antrenorului Nicolae Grigore pentru partea a doua a sezonului Ligii 2 sunt atacantul Alexandru Pop (27 de ani) și fundașul Bogdan Manole (24 de ani).

Pop a fost cel dintâi care a fost anunțat că nu mai continuă cu echipa din Giulești, pentru ca apoi să-l urmeze Manole. Amândoi au ajutat puțin Rapidul în această primă parte a sezonului.

Rapid a renunțat la fundașul Bogdan Manole 

Bogdan Manole a ajuns la Rapid în februarie 2019, când echipa activa în Liga 3. În sezonul trecut, de Liga 2, a apucat să joace în 14 meciuri, în 12 ca titular, și a înscris un gol, cel prin care se câștiga cu 1-0 derby-ul cu Petrolul.

În actuala ediție a eșalonului secund a fost utilizat în șase meciuri, în toate ca titular, cu Viitorul Pandurii (3-1), Pandurii (2-1), CSM Slatina (3-0), Turris Oltul (1-1), Fotbal Comuna Recea (1-2) și CS Mioveni (0-3). O accidentare și mai apoi infectarea cu COVID-19 l-au ținut pe tușă pe fundașul originar din Câmpulung care în Liga 2 a mai jucat și la Dunărea Călărași.

”După Alex Pop, un alt jucător s-a despărțit astăzi de clubul nostru.
Bogdan Manole, fundașul ce a fost alături de noi încă din Liga 3, și-a încheiat contractul cu Rapid, după 34 de jocuri disputate în alb-vișiniu.
Singurul gol al lui Bogdan a fost reușit în derby-ul cu Petrolul Ploiești, din sezonul trecut, atunci când a adus victoria Rapidului.
Mult succes în continuare, Mano!”, a anunțat Rapid pe site-ul oficial.

”Lista” neagră la Rapid

Renunțarea la Alexandru Pop și Bogdan Manole nu este o decizie surprinzătoare. Pe ”lista neagră” a conducătorilor Rapidului se aflau cei doi jucători, la fel și portarul Ștefan Ciuculescu (27 de ani), mijlocașii Raul Costin (35 de ani) și Alexandru Dulca (23 de ani) și atacantul Cătălin Țîră (26 de ani).

Rapid e pe locul 3 în Liga 2 după 15 etape, cu 26 de puncte acumulate în 14 meciuri. Giuleștenii sunt devansați doar de U Craiova 1948 SA, 30 de puncte, și Viitorul Pandurii, tot cu 26 de puncte, dar cu un golaveraj giuleștenilor.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-reziliat-contractul-cu-alexandru-pop-atacantul-a-fost-pus-pe-liber-la-sase-luni-de-la-transfer-19162692

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-are-inca-un-caz-de-covid-19-printre-jucatori-a-intrat-deja-in-izolare-meciul-cu-csm-resita-nu-e-amenintat-sa-nu-se-joace-19159574

Marius ANGHEL 17 Dec. 2020, 22:17 Liga 2
Pe aceeași temă