CS Comunal Șelimbăr domină Liga 2 la capitolul schimbări de lot. Sibienii s-au despărțit de al șaptelea jucător și au prezentat primele două achiziții

Răzvan STÎNGĂ 24 May. 2023, 16:06 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr domină Liga 2 la capitolul schimbări de lot. Sibienii s-au despărțit de al șaptelea jucător și au prezentat primele două achiziții

Se anunță o vară plină la CS Comunal Șelimbăr, care pare că își dorește realizări mai mari în Liga 2 după ce s-a întâmplat în sezonul recent încheiat, în care a bifat doar prezența în play-out.

Claudiu Niculescu, antrenorul echipei, continuă să facă modificări semnificative de lot, iar încă o plecare a fost anunțată de clubul sibian.

CS Comunal Șelimbăr a reziliat contractul cu Radu Crișan, la cererea jucătorului

CS Comunal Șelimbăr pare că pune mai mare preț pe aducerea anumitor jucători decât pe omogenitate, iar plecările și venirile nu sunt deloc puține, finalul play-out-ului de Liga 2 având loc nu în urmă cu foarte mult timp. În plus, ca o paranteză, câteva echipe nici nu știu pe ce antrenori vor miza în campionatul următor.

Marți, 23 mai, CS Comunal Șelimbăr a mai confirmat o plecare, cea a fundașului central Radu Crișan (27 de ani). În cazul acestuia, situația a fost una diferită, întrucât chiar jucătorul a cerut încetarea raporturilor contractuale, acordul dintre părți fiind valabil și după finalul sezonului 2022/2023, până în vara lui 2024.

Radu Crișan, 20 de meciuri pentru CS Comunal Șelimbăr în Liga 2 2022/2023

Apărătorul a bifat 20 de meciuri pentru formația din județul Sibiu în stagiunea recent terminată, reușind să marcheze și un gol. A plecat, astfel, de la CS Comunal Șelimbăr după exact doi ani. A venit în vara lui 2021, de la Astra, iar acum va începe o nouă experiență, rămânând de văzut cu cine va semna.

În stagiunea 2021/2022 de Liga 2, Radu Crișan a prins 15 meciuri pentru gruparea sibiană, dar în ultimele cinci partide din play-out nu a jucat.

Mulțumim, Radu Crișan!
Jucătorul a solicitat încetarea raporturilor contractuale.
Fundașul central în vârstă de 27 de ani a acumulat 1381 minute (n.r. – 1.742 de minute) în 16 partide (n.r. -20 de partide) sezonul acesta, îmbrăcând tricoul „călăreților roșii”.
De asemenea a fost marcatorul golului ce ne-a adus victoria cu Poli Timișoara, în cea de a 4-a etapă a play-out-ului.
Îi dorim mult succes în carieră!”, a anunțat CS Comunal Șelimbăr pe pagina de Facebook.

  • De-a lungul carierei sale, Radu Crișan a mai evoluat la Rapid, Dunărea Călărași, FC Hermannstadt, Astra, UTA Arad, Academica Clinceni și Universitatea Cluj.

CS Comunal Șelimbăr a renunțat la șapte jucători și a oficializat primele veniri

De la finalul sezonului de Liga 2, CS Comunal Șelimbăr s-a mai despărțit de jucătorii Nini Popescu, Ion Cărăruș, Igor Arhirii, Mircea Manole, Lucian Buzan și Stefan Visic. Așadar, dacă îl luăm în calcul și pe Radu Crișan, un număr total de șapte plecări.

În același timp, CS Comunal Șelimbăr a prelungit contractele cu anumiți oameni din stafful tehnic, Cornel Dobre, George Păun și Andrei Antoce, dar și cu jucătorii George MoneaFlorinel Mitrea și Ciprian Natea.

Zilele trecute, CS Comunal Șelimbăr a anunțat și venirile a doi jucători, primele două mutări oficializate după ce a terminat partidele din Liga 2. S-au confirmat informațiile anunțate în exclusivitate de site-ul Liga2.ro, sosirile lui Mickae Panos (26 de ani) și Marvin Schieb (26 de ani), amândoi de la FK Miercurea Ciuc.

Aducerea lui Roberto Romeo la CS Comunal Șelimbăr, cu semnul întrebării

Tot de la FK Miercurea Ciuc trebuia să ajungă și Claudiu Apro (27 de ani). Și el era pe lista lui Claudiu Niculescu, doar că în cele din urmă fundașul a preferat că continue sub comanda lui Robert Ilyeș, potrivit Szekely Sport, chiar dacă a primit o propunere și de la CS Comunal Șelimbăr.

Există interes din partea echipei CS Comunal Șelimbăr și pentru un al patrulea jucător al ciucanilor, Roberto Romeo (33 de ani), dar, conform sursei amintite, italianul este în negocieri și cu FK Miercurea Ciuc pentru prelungirea contractuală.

În cazul în care Romeo nu se va înțelege cu FK Miercurea Ciuc, atunci sunt șanse să vină la Șelimbăr, la fel ca Panos și Schieb.

Foto: Dragoș Pășcăneanu (Mediafax Foto) și CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/senatul-a-aprobat-solicitarea-pentru-dezbatere-in-regim-de-urgenta-a-propunerii-de-modificare-a-legii-sportului-propusa-de-vasile-dincu-se-poate-vota-in-aceasta-vara-exclusiv-19272378

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-visic-s-a-intors-la-minerul-ocna-dej-19271605

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-transfera-de-la-fk-miercurea-ciuc-patru-dintr-o-data-echipa-lui-claudiu-niculescu-a-anuntat-despartirea-de-inca-un-jucator-si-primele-prelungiri-de-contract-19271544

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbarul-a-renuntat-la-inca-un-jucator-marcase-doua-goluri-in-18-meciuri-de-liga-2-pentru-calaretii-rosii-in-actualul-sezon-19271459

Răzvan STÎNGĂ 24 May. 2023, 16:06 Liga 2
Pe aceeași temă