Radu Crișan a ales continuitatea și a prelungit contractul cu CS Comunal Șelimbăr: ”Mă bucur că am ajuns la înțelegere”. Durata acordului

Andrei PASCU 21 Jun. 2022, 16:19 Liga 2
Radu Crișan a ales continuitatea și a prelungit contractul cu CS Comunal Șelimbăr: ”Mă bucur că am ajuns la înțelegere”. Durata acordului

CS Comunal Șelimbăr e axată pe conturarea unui lot solid pentru sezonul următor de Liga 2 și aproape zilnic anunță plecări, veniri sau prelungiri contractuale. În această ultimă categorie intră fundașul central Radu Crișan, în vârstă de 26 de ani, al cărui acord a fost prelungit până în 2024.

Radu Crișan a prelungit contractul cu CS Comunal Șelimbăr

Radu Crișan a decis să spună da propunerii pentru următorii doi ani care a venit din partea clubului din Sibiu. El a sosit vara trecută la Șelimbăr, de la Astra, și a decis să continue și în următoarele două sezoane.

În precedenta stagiune de Liga 2, Radu Crișan a prins 15 meciuri, dar în ultimele cinci partide din play-out nu a jucat. Practic, în grupa pentru evitarea retrogradării a bifat minute doar în prima rundă, 0-0 cu Poli Iași.

CSC 1599 Șelimbăr a ajuns la un acord privind prelungirea contractului cu fundașul central Radu Crișan. După ce a bifat 14 partide (n.r. – a jucat 15 meciuri, nu 14) în sezonul 2021-2022, fundașul care măsoară 1,97 metri va continua alături de ”călăreții roșii” până în 2024.

În vârstă de 26 de ani, Radu Crișan a lipsit în ultima parte a sezonului, asta după ce a suferit o accidentare la genunchi, fiind ținut departe de dreptunghiul verde. În acest moment Radu Crișan este apt și va intra în programul normal al echipei noastre încă de la reunirea lotului.

De-a lungul carierei sale Radu Crișan a mai evoluat la Rapid București, Dunărea Călărași, FC Hermannstadt, Astra, UTA Arad, Academica Clinceni și Universitatea Cluj”, a anunțat CS Comunal Șelimbăr în privința prelungirii contractuale cu Radu Crișan.

Radu Crișan: ”Mă bucur că am ajuns la o înțelegere cu clubul”

Reacția fundașului născut la Turda după semnarea contractului de prelungire:

Mă bucur că am ajuns la o înțelegere cu clubul și țin astfel să le mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată. Sunt optimist și încrezător în privința noului sezon, cred că vom avea rezultate mult mai bune. În ceea ce mă privește sunt pregătit să dau totul să ne atingem obiectivele stabilite”.

Radu Crișan, campion al Ligii a 2-a cu UTA în 2020

Radu Crișan a jucat pentru două echipe din divizia a doua, în sezonul 2020/2021, înainte să ajungă la CS Comunal Șelimbăr, pentru Rapid și Dunărea Călărași, unde a fost împrumutat de Astra. A prins 17 partide în total și a reușit să marcheze de două ori.

Cum spuneam, în primul sezon la Șelimbăr a bifat 15 meciuri, dar nu a reușit să marcheze.

Radu Crișan are și o promovare în Liga 1 la activ, cu UTA, în sezonul 2019-2020.

Foto: CS Comunal Șelimbăr și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

 

 

 

 

Andrei PASCU 21 Jun. 2022, 16:19 Liga 2
Pe aceeași temă