Rapid a reziliat contractul cu Alexandru Pop. Atacantul a fost pus pe liber la nici șase luni de la transfer

Răzvan STÎNGĂ 17 Dec. 2020, 16:03 Liga 2
Rapid a reziliat contractul cu Alexandru Pop. Atacantul a fost pus pe liber la nici șase luni de la transfer

Rapid a renunțat la atacantul Alexandru Pop (27 de ani). Venit în vară în Giulești, vârful nu a reușit să marcheze. A fost trimis de 10 ori pe teren, dar nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor, motiv pentru care oamenii care decid soarta Rapidului au hotărât să se despartă de el în cursul zilei de joi.

Alexandru Pop, fără gol marcat în ultimul sezon și jumătate 

Anterior venirii la Rapid, Alexandru Pop a evoluat pentru Viitorul Pandurii, ASU Poli, Aerostar Bacău, UTA, Dacia Unirea Brăila și Gloria Bistrița. Nici sezonul trecut nu a reușit să marcheze, deși a fost legitimat la două echipe, ASU Poli și Viitorul Pandurii.

Rapid s-a despărțit astăzi de unul dintre atacanții noștri din prima parte a sezonului, Alexandru Pop.

Alex a evoluat în tricoul alb-vișiniu în 10 partide de campionat și unu în Cupa României, nereușind să înscrie.

În vârstă de 27 de ani, Pop a mai jucat în carieră la Gloria Bistrița, Unirea Jucu, Dunărea Călărași, Dacia Unirea Brăila, UTA Arad, Viitorul Pandurii și Politehnica Timișoara.

Mulțumim, Alex, și mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul emis de FC Rapid.

Rapid se pregătește să renunțe și la alți fotbaliști. Alte patru nume ar fi pe lista plecărilor 

Alexandru Pop se afla pe ”lista neagră” a fotbaliștilor despre care s-a aflat că vor pleca de la Rapid. În afară de el, conducerea giuleștenilor ar mai avea în plan să renunțe și la fundașul Bogdan Manole (24 de ani), mijlocașii Raul Costin (35 de ani) și Alexandru Dulca (23 de ani), și atacantul Cătălin Țîră (26 de ani).

Mai mult, pe lista celor care vor fi anunțați că trebuie să își găsească alte echipe se regăsește și portarul Ştefan Ciuculescu (27 de ani), care a fost adus în vară pentru ”satelitul” Rapidului.

Rapid termină anul pe podium în Liga 2 

Rapid e pe locul 3 în Liga 2, cu 26 de puncte în 14 meciuri. Giuleștenii sunt devansați doar de U Craiova 1948 SA, 30 de puncte, și Viitorul Pandurii, tot cu 26 de puncte dar cu un golaveraj giuleștenilor.

Celelalte echipe clasate pe locurile de play-off în acest moment sunt Dunărea Călărași, locul 4 cu 24 de puncte, ASU Poli, locul 5 cu 24 de puncte, și Universitatea Cluj, locul 6 cu 23 de puncte.

Foto: Alexandru Praschiv/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/foto-imagini-noi-de-pe-santierul-stadionului-rapid-cni-anunta-stadiul-lucrarilor-arenei-din-giulesti-19162512

https://liga2.prosport.ro/seria-1/arta-in-visiniu-rapid-stimuleaza-talentul-fanilor-ei-printr-o-campanie-cu-concursuri-inedite-giulestiul-a-fost-mereu-o-oaza-de-cultura-si-creativitate-19162404

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-pregateste-primele-debarcari-din-pauza-de-iarna-cele-cinci-nume-aflate-pe-lista-plecarilor-19162264

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Dec. 2020, 16:03 Liga 2
Pe aceeași temă