Rapid l-a luat pe Ivica Zunic de la CFR Cluj, un croat care a apucat să joace în Liga 1 doar trei minute. ”Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre echipă, dar mai ales despre suporterii ei”

Marius ANGHEL 12 Jan. 2021, 19:16 Liga 2

Rapid a perfectat astăzi, 12 ianuarie, al șaptelea transfer pentru parte a doua a sezonului de Liga 2. Cu giuleștenii a semnat de această dată Ivica Zunic, un croat de 32 de ani venit de la CFR Cluj, unde fusese achiziționat la finalul lunii noiembrie a anului 2020.

Zunic nu a convins la CFR Cluj, unde, de altfel, nici nu a primit multe șanse. A jucat doar trei minute în meciul de Liga 1 cu UTA (scor 0-1) și a mai evoluat pentru campioană și în partida din 16-imile Cupei României cu Poli Iași (scor 0-1).

Ivica Zunic susține că a refuzat trei oferte din Liga 1 pentru a juca la Rapid

Fundașul Ivica Zunic a semnat cu Rapid un contract valabil pe un an și jumătate și spune că a refuzat trei oferte din Liga 1 pentru a juca pentru giuleșteni. Greu de crezut.

”Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre Rapid, dar mai ales despre suporterii lui. Știu că Rapid este o echipă mare în Europa, au jucat în fazele finale ale Cupei UEFA cu ceva timp în urmă. Sunt foarte fericit să ajung aici, este un proiect de viitor, există ambiția de a se promova, iar acest lucru m-a făcut să accept, refuzând alte trei oferte din Liga 1. Vreau să stau aici mai mulți ani și să ajung în topul fotbalului românesc cu Rapid”, a spus Ivica pentru fcrapid.ro.

Ivica Zunic a jucat pentru CFR Cluj 3 minute în meciul cu UTA, de Liga 1, și 90 în cel cu Poli Iași, în Cupa României. Foto: Flaviu Buboi / Sport Pictures

Rapid: ”Zunic era considerat unul dintre cei mai buni fundași centrali în Ucraina”

”Rapid a reușit astăzi transferul lui Ivica Žunić, un jucător croat în vârstă de 32 de ani, de la CFR Cluj, acesta semnând un contract valabil un an și jumătate.
Fundașul central de 1.97 m a evoluat într-un singur joc de campionat pentru clujeni, fiind însă integralist în partida din Cupa României contra Politehnicii Iași.

În carieră, Žunić a debutat în fotbalul mare în Bosnia, pentru ca apoi să evolueze pentru Austria Viena II, Mattersburg II, Stegersbach, Tychy 71, Volyn Lutsk, Orenburg, Chernomorets Odessa, Atyrau și Qabala, cu cei din urmă bifând și două jocuri în sezonul trecut al Europa League.

În perioada petrecută în Ucraina, Žunić era considerat unul dintre cei mai buni fundași centrali ai campionatului, fiind declarat și fundașul anului în Azerbaidjan, în sezonul 2019/2020”, a anunțat Rapid.

Altfel, jucătorii Rapidului au efectuat astăzi vizita medicală, după ce ieri s-au reunit la baza sportivă Coresi.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-grigore-il-asteapta-cu-bratele-deschise-la-rapid-pe-marius-sumudica-este-in-momentul-asta-unul-dintre-antrenorii-foarte-buni-ai-romaniei-ar-putea-sa-asigure-promovarea-19164409

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-avut-29-de-jucatori-la-reunire-motivul-pentru-care-primul-antrenament-din-2021-a-avut-loc-la-coresi-fundasul-aflat-in-probe-si-ce-spune-clubul-despre-absentele-lui-raul-costin-si-ciuculescu-19164444

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-sunat-adunarea-la-coresi-nicolae-grigore-crede-in-promovarea-in-liga-1-si-cere-responsabilitate-din-partea-jucatorilor-am-vazut-echipe-care-au-avut-astfel-de-caderi-19164408

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-a-readus-de-la-fc-hermannstadt-un-al-treilea-jucator-ultimul-nou-venit-a-debutat-in-liga-2-in-umilinta-sibienilor-cu-fcsb-19164324

Marius ANGHEL 12 Jan. 2021, 19:16 Liga 2
Pe aceeași temă