Crește numărul achizițiilor la Viitorul Pandurii. Jucători foști la Astra și Ripensia sunt sub comanda lui Florin Stîngă: ”Suntem pe drumul cel bun”

Marius ANGHEL 19 Jul. 2022, 11:48 Liga 2
Crește numărul achizițiilor la Viitorul Pandurii. Jucători foști la Astra și Ripensia sunt sub comanda lui Florin Stîngă: ”Suntem pe drumul cel bun”

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a câștigat la scor de neprezentare al doilea ei amical disputat în această perioadă de pregătire de vară și e pe punctul de a face alte cinci achiziții, potrivit spuselor antrenorului Florin Stîngă. Dintre aceștia cinci, doi au evoluat ultima dată la Astra, iar alții doi au fost la Ripensia.

Viitorul Pandurii, victorie cu 3-0 cu Viitorul Șimian

Sâmbătă, 16 iulie, formația gorjeană a trecut cu scorul de 3-0, pe terenul 3 din cadrul Complexului Municipal Târgu Jiu, de Viitorul Șimian, formație care în sezonul trecut de Liga 3 s-a clasat pe locul 1 în play-out-ul Seriei a 7-a. A fost 1-0 la pauză, după golul marcat de Alin Țegle, iar în partea secundă au mai înscris Cosmin Zamfir și Nicolas Geană, acesta din urmă fiind un jucător născut în 2005, junior din cadrul clubului gorjean.

Florin Stîngă i-a utilizat în prima repriză la Viitorul Pandurii pe jucătorii: Krupenschi – Dănescu, Ad. Stoian, Băican, Godja – Brînzan, Țegle – Al. Dulca, Mitrică, Gîrbiță – Dodoi. În repriza secundă au jucat: Geantă – Chelariu, Core, Misarăș, Banu – Crivac, Caba – Micle, Vulpe, Vespe – C. Zamfir. Au mai intrat Geană și Buțurcă.

Anterior, în această vară, trupa din Târgu Jiu a mai disputat un amical, pierdut cu 0-1 cu CSM Slatina. Miercuri, 20 iulie, va disputa două jocuri test în aceeași zi. De la ora 11:00, la Târgu Jiu, o va întâlni pe Viitorul Dăești, iar de la ora 18:00 va juca la Drobeta Turnu Severin din nou cu Viitorul Șimian. Mai apoi, conform programului inițial, Viitorul Pandurii ar mai trebui să joace cu CS Comunal Șelimbăr (25 iulie) și CSM Slatina (30 iulie, la Târgu Jiu).

Gorjenii pe punctul de a semnat cu cinci noi jucători

La capitolul achiziții, Viitorul Pandurii a semnat până acum cu Adrian Stoian (fundaș, 24 de ani, ex Astra și SR Brașov) și Ionuț Sîrbu (fundaș, 21 de ani, ex Metaloglobus).

Antrenorul Florin Stîngă spune că echipa e pe punctul de a perfecta alte cinci achiziții. Este vorba despre Claudiu Dragu, Paulian Banu, Valerii Macrițchii (foto), Radu Rogac și Mathias Hondorocu.

Dragu a fost în sezonul trecut la Astra și Steaua și s-a întors la Viitorul Pandurii, după ce inițial nu ajunsese la un acord cu patronul pentru semnarea contractului și plecase, Paulian Banu a fost și el la Astra inclusiv sub conducerea lui Sîrbu, Valerii Macrițchii și Radu Rogac sunt basarabeni și în această vară s-au despărțit de Ripensia, în timp ce Hondorocu este un jucător născut în 2004 și care a fost crescut de Luceafărul Drobeta Turnu Severin și mai apoi la Academia Gheorghe Hagi, iar ultima dată a jucat chiar la Viitorul Șimian, echipa întâlnită de gorjeni în amical.

”Sunt foarte mulțumit de cum decurge pregătirea și de jucători care au venit la echipă, conducerea face eforturi să avem tot ce ne trebuie. Suntem pe drumul cel bun și sper că până la începutul campionatului să fim bine din toate punctele de vedere. Mă bucur că au venit trei jucători de experiență, precum Dragu, Macrițchii și Rogac”, a spus Florin Stîngă pentru Liga2.ro.

O altă noutate în lotul gorjenilor este Cosmin Zamfir, un atacant fost la SSC Farul, Dacia Unirea Brăila sau Unirea Constanța.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-achizitie-pentru-viitorul-pandurii-un-fundas-venit-de-la-metaloglobus-19237337

https://liga2.prosport.ro/seria-1/10-cluburi-din-liga-2-in-randul-celor-mai-bune-academii-din-romania-fk-miercurea-ciuc-e-pe-locul-2-iar-in-top-10-se-mai-regasesc-doua-echipe-din-divizia-secunda-cate-formatii-din-liga-3-au-prins-i-19237322

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-victorie-cu-viitorul-pandurii-pe-parcursul-a-doua-ore-de-joc-unicul-gol-marcat-din-penalty-19237262

Marius ANGHEL 19 Jul. 2022, 11:48 Liga 2
Pe aceeași temă