Viitorul Pandurii, egală cu Viitorul Dăești. Motivul pentru care amicalul retur al gorjenilor cu Viitorul Șimian, programat în aceeași zi, n-a mai avut loc

Adrian MUJEA, Mircea OGLINDOIU 21 Jul. 2022, 12:02 Liga 2
Viitorul Pandurii, egală cu Viitorul Dăești. Motivul pentru care amicalul retur al gorjenilor cu Viitorul Șimian, programat în aceeași zi, n-a mai avut loc

Într-un joc amical disputat miercuri, de la ora 11:00, la Târgu Jiu, Viitorul Pandurii a remizat cu echipa din Liga 3 Viitorul Dăești, la scorul de 1-1. Pentru gorjeni, acesta a fost al treilea test desfășurat în această vară.

Claudiu Dragu și Florin Cioablă au înscris golurile amicalului de la Târgu Jiu

Golurile amicalului foarte echilibrat au fost marcate după pauză. Viitorul Pandurii a deschis scorul în minutul 53, prin Claudiu Dragu, care a transformat o lovitură liberă de la 20 de metri. Dragu s-a despărțit în această vară de Steaua, a ajuns la Târgu Jiu, a fost anunțat de antrenorul Florin Stîngă ca transfer, apoi a plecat fiindcă nu s-a înțeles la contract cu patronul și până la urmă a revenit la echipă.

Vâlcenii care în această vară au participat în faza semifinală a barajului pentru promovare în Liga 2 au egalat în minutul 84 prin Florin Cioablă, care a fructificat recentrarea lui Neacșu.

Pentru Viitorul Dăești a jucat în formula de start și Robert Grecu, un alt jucător pe care Viitorul Pandurii l-a avut la antrenamente, însă ceea ce patronul clubului i-a propus prin telefon nu a mai coincis la noile discuții privind contractul, astfel că a plecat.

Viitorul Pandurii: R. Geantă – Chelariu, Băican, Ad. Stoian, Godja – Țegle, Brînzan, Mitrică, Gîrbiță – Vespe, Dodoi.
Au mai jucat: Opric, Dănescu, Core, Misarăș, Al. Sîrbu, Caba, Banu, Val. Macrițchii, Vulpe, Pîrcălabu, Geană, Cl. Dragu
Antrenor: Florin Stîngă

Viitorul Dăești: Lungu – Oct. Vasile, Sg. Pîrvulescu, Deaconescu, Nwabueze – Wilfred, Fl. Pîrvu – Rob. Grecu, Anghelina, Saleh – Nicula.
Au mai jucat: Garcia, Cioablă, Fl. Costea, Bîrzan, E. Neacșu, Șegău, Cr. Munteanu, Prunaru, D. Vlădoi, A. Popolan
Antrenor: Călin Cojocaru

Viitorul Pandurii n-a mai jucat amicalul retur cu Viitorul Șimian

Viitorul Pandurii trebuia să dispute tot miercuri, de la ora 18:00, un alt amical la Drobeta Turnu Severin cu Viitorul Șimian, dar echipa mehedințeană din Liga 3 a anulat testul, nemulțumită de faptul că divizionara secundă încerca să-l achiziționeze pe fundașul dreapta Mathias Hondorocu.

Juniorul de 17 ani îl încântase pe antrenorul Florin Stîngă în amicalul disputat sâmbata trecută între cele doua echipe, la Târgu Jiu.

  • Anterior, în această vară, trupa din Târgu Jiu a mai disputat două amicale: 0-1 cu CSM Slatina și 3-0 cu Viitorul Șimian. Ultimele amicale ale celor de la Viitorul Pandurii sunt cu CS Comunal Șelimbăr (23 iulie, ora 11:00, la Râmnicu Vâlcea) și CSM Slatina (30 iulie, la Târgu Jiu).

Călin Cojocaru vrea să-și definitiveze lotul în câteva zile, înainte de startul cantonamentului

Viitorul Dăești s-a întărit considerabil în această iarnă, iar antrenorul Călin Cojocaru, venit în această vară, urmează să definitiveze lotul.

”Vom face un lot de 23 – 24 jucători, ca să putem să luptăm cu orice echipă din Liga a 3-a. În câteva zile vom definitiva lotul, până începem cantonamentul. Stagiul de pregătire va fi aici pe plan local, unde avem toate condițiile”, a spus Călin Cojocaru.

Pentru Viitorul urmează un amical la Fedeleșoiu cu FC Muscelul Câmpulung, fosta Rucăr, echipă nou-promovată în Liga 3. Partida are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Dăești i-a transferat în această vară pe Marian Anghelina, Njindja Wilfred Achille (ambii de la Vedița Colonești), Radu Bîrzan, Mario Deaconescu (ambii de la Flacăra Horezu), Eduard Neacșu (Turnu Măgurele), Călin Șegău, Denis Prunaru (ambii ACSO Filiași), Robert Grecu (Astra) și Yahya Saleh (Zimbru Chișinău). În probe a venit și portarul Denis Vlădoi de la Minerul Costești.

Viitorul Dăești a transmis în direct amicalul cu Viitorul Pandurii:

https://www.youtube.com/watch?v=SBz_n7p0JbU

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astazi-se-trage-la-sorti-programul-meciurilor-noului-sezon-de-liga-2-procedura-de-stabilire-a-jocurilor-19237953

https://liga2.prosport.ro/seria-1/creste-numarul-achizitiilor-la-viitorul-pandurii-jucatori-fosti-la-astra-si-ripensia-sunt-sub-comanda-lui-florin-stinga-suntem-pe-drumul-cel-bun-19237858

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-achizitie-pentru-viitorul-pandurii-un-fundas-venit-de-la-metaloglobus-19237337

Adrian MUJEA, Mircea OGLINDOIU 21 Jul. 2022, 12:02 Liga 2
Pe aceeași temă