Cristian Andor, cea mai importantă noutate de la reunirea Mioveniului. Se schimbă planul argeșenilor. „Vrem recontrucția echipei cu fotbaliști tineri”

Și cea de-a doua echipă argeșeană din campionatul Ligii 2, CS Mioveni, și-a reluat pregătirea în această dimineață pentru noul sezon competițional. La primul antrenament după revenirea din vacanță, care a avut loc la stadionul Orășenesc din Mioveni, au fost prezenți 22 de jucători, iar alții doi se vor alătura lotului în următoarele zile. 9 tineri de la echipa secundă sau cea de juniori Under 19, dar și Cristian Andor au fost noutățile.

Florin Marin, numit antrenor principal după ce în finalul sezonului recent încheiat avea funcția de director tehnic, a avut foarte mulți jucători tineri la pregătire, promovați de la echipa a doua sau de la echipa de Juniori Under 19. Astfel, au fost prezenți portarul Valentin Sima, fundașii Florin Alexe, Andrei Trașcu, Laurențiu Boșneag, mijlocașii Alexandru Cioc, Eduard Neacșu, Rareș Lazăr, Ovidiu Comănescu și atacantul Sebastian Ivan. De asemenea a venit la antrenament și mijlocașul Cristian Andor, care ultima oară a jucat pentru UTA Bătrâna Doamnă.

Potrivit site-ului oficial al CS Mioveni, pregătirea echipei va continua pe plan local până pe 8 iulie, iar în perioada 9-23 iulie se va merge în cantonament la Mogoșoaia, la baza de pregătire a echipei naționale. Mâine se va efectua și vizita medicală, iar în toată această perioadă de vară sunt programate mai multe meciuri amicale, cinci dintre ele urmând a avea loc pe durata cantonamentului.

Cât timp pregătirea se va desfășura pe plan local, Florin Marin a programat zilnic câte două antrenamente, unul dimineața la ora 10:00, la sala de forță și altul seara, la 17:45, pe teren, fie la stadionul Orășenesc, fie la Grupul Școlar.

„Ne dorim reconstrucție la echipă. Promovăm acești jucători tineri și vrem să avem rezultate cât mai bune pentru a promova imaginea orașului. Obiectivul îl vom stabili înainte de începerea sezonului. Vrem să construim o echipă puternică pe viitor!”, a spus Dumitru Olteanu, președinte Consiliul Director.

„Vom avea în lot mulți jucători de la echipa a doua, pentru că vrem recontrucția echipei cu fotbaliști tineri care au o perspectivă frumoasă. Au plecat jucători importanți, cărora le-au expirat contractele, iar lotul va imbina acum experiența unor jucători cu dorința de afirmare a celor tineri. Sigur, nu ne sunt indiferente rezultatele… ne dorim să avem rezultate pozitive”, a declarat, potrivit csmioveni.ro, antrenorul Florin Marin.

Opt plecări certe

La capitolul plecări, lucrurile sunt clare în momentul de față, Mioveniul despărțindu-se de opt jucători cărora le expirau contractele în această vară: portarul Octavian Popescu (ajuns la SCM Pitești), fundașii Marius Tomozei și Bogdan Vișa, mijlocașii Alin Popa (ajuns la SCM Piteșit) și Robert Boboc (revenit la Astra) și atacanții Marius Staicu (ajuns la ASU Poli) și Andrei Nilă (ajuns la SCM Pitești). Tot la acest capitol, mai sunt în acest moment discuții cu Marius Galan și Ionuț Stoica, jucători cărora le expiră și lor contractele, dar în privința cărora conducerea clubului nu a luat o hotărâre.

Lotul CS Mioveni:

portari:
Valentin Sima (Mioveni II)
Flavius Croitoru (învoit)
Bogdan Preda (învoit)

fundași:
Andrei Tirică
Costinel Gugu
Eduard Stoica
Ionuț Burnea
Cătălin Alexe
Florin Lazăr (Mioveni II)
Andrei Trașcu (Mioveni II)
Laurențiu Boșneag (Mioveni II)

mijlocași:
Roberto Ayza
Ionuț Rădescu
Eduard Florescu
Ionuț Mîrzeanu
Adrian Iamandi
Andrei Neagoe (învoit)
Cristian Andor (UTA)
Alexandru Cioc (Mioveni II)
Eduard Neacșu (Mioveni II)
Rareș Lazăr (Mioveni II)
Ovidiu Comănescu (Juniori U19 Mioveni)

atacanți:
Mihai Vintilă
Cosmin Năstăsie
Sebastian Ivan (Mioveni II)

Foto: CS Mioveni

Pe aceeași temă