Decizie dubioasă luată de Cetatea Turnu Măgurele. A reziliat contractul căpitanului Cosmin Ciocoteală în plin campionat

Andrei PASCU 13 Apr. 2024, 18:30 Liga 3
Decizie dubioasă luată de Cetatea Turnu Măgurele. A reziliat contractul căpitanului Cosmin Ciocoteală în plin campionat

Cetatea Turnu Măgurele, echipă cu șanse importante de promovare în Liga 2 la finalul acestui sezon de Liga 3, clasată pe locul 2 în play-off-ul Seriei 6, a luat o decizie incredibilă în plin campionat: și-a dat afară căpitanul!

Formația din Turnu Măgurele a renunțat la experimentatul Cosmin Ciocoteală, în vârstă de 26 de ani, venit la echipă la începutul campionatului de Liga 3, după o experiență la Steaua.

Decizie ciudată luată de Cetatea Turnu Măgurele. A reziliat contractul căpitanului Cosmin Ciocoteală

Vara trecută, Ciocoteală și-a găsit o nouă echipă după despărțirea de Steaua, unde a evoluat în a doua parte a stagiunii precedente, 2022/ 2023. Fundașul a semnat cu Cetatea Turnu Măgurele, dar cu care, conform Teleorman Sport, a reziliat contractul acum, în plin campionat.

Potrivit sursei citate, conducerea i-a cerut plecarea fotbalistului în urma prestației din etapa a 2-a a play-off-ului, din 5 aprilie, cu SCM Râmnicu Vâlcea, de pe teren propriu, pierdută cu 0-2. Stafful și conducerea i-au propus lui Cosmin Ciocoteală ruperea acordului înainte de finalul campionatului, până când era în vigoare, iar el a acceptat.

Cetatea Turnu Măgurele, postare laudativă cu o zi înaintea partidei contra SCM Râmnicu Vâlcea

Încetarea colaborării s-a produs de comun acord, fotbalistul acceptând termenii propuși de Cetatea Turnu Măgurele. Culmea, cu o zi înaintea partidei cu SCM Râmnicu Vâlcea, clubul din Turnu Măgurele îi dedica o postare pe Facebook specială lui Ciocoteală, căruia îi făcea un portret laudativ.

Pe căpitanul Cetătii , Cosmin Ciocoteală îl intalnesti seara la plimbare în zona centrală a orasului ! Singur , sau insotit de un coleg , se relaxează după antrenamentele zilnice , inainte de culcare ! Este o plăcere să il ai interlocutor ! Un tip drăguț , bun comunicator , cu cei 7 ani de acasă , intră repede în sufletul celui cu care dialoghează ! Vorbeste despre fotbal si Cetatea ! Mai are contract până in vară , iar o promovare istorică cu Cetatea este dorinta lui arzătoare care sigur l-ar face să continuie aici ! Am discutat despre meciul cu Vâlcea , de vineri 5 aprilie , ora 17 ! Era increzător ! Îi plac meciurile cu miză , cu atmosferă , nerv si hotărâtoare ! Asteaptă aportul publicului , Cetatea are nevoie de al 12-lea jucator ! Este un meci foarte important si un succes al Cetătii ne apropie de un baraj la care acum 4 ani nici nu aveam curajul să visăm ! Cosmin , impreună cu colegii lui , va face tot ce stă in putință să câstige meciul ! Este nevoie insă de o coeziune sufletească intre jucatorii Cetătii si suporterii prezenti vineri la stadion ! Este șansa noastră si trebuie să profităm de ea ! Cetatea trebuie să promoveze ! Să incurajăm echipa ! Hai Cetatea !

Notă:
Articolul este al unui înfocat și vechi suporter al echipei care nu dorește să-i fie comunicată identitatea”, posta Cetatea Turnu Măgurele pe Facebook, în ceea ce îl privește pe Cosmin Ciocoteală.

  • Cosmin Ciocoteală, în vară, în momentul în care semna și era prezentat de Cetatea Turnu Măgurele.

Cosmin Ciocoteală venise de la Steaua

Înaintea experienței de la Steaua, Cosmin Ciocoteală, născut la Drobeta-Turnu Severin, a evoluat la CSM Alexandria din vara lui 2019 până la începutul anului 2023, iar în trecut a mai jucat pentru Universitatea Craiova, pentru care a prins și un meci în prima divizie, în 2016, dar numai șapte minute.

Ciocoteală a ajuns în februarie 2023 la Steaua, în probe, iar ulterior i s-a oferit un contract până la finalul sezonului 2022/ 2023. Apoi, a ajuns iar în Liga 3, la Cetatea Turnu Măgurele.

A prins cinci meciuri pentru ”militari”, toate în play-off-ul Ligii 2, în trei rânduri fiind integralist.

Cetatea Turnu Măgurele, locul 2 în play-off

Cetatea Turnu Măgurele e pe locul 2 în play-off-ul Seriei 6 din Liga 3, cu 41 de puncte, la o lungime de liderul SCM Râmnicu Vâlcea. Pe locul 3 se află Vediţa Coloneşti, care a adunat 38 de puncte, iar pe 4 se clasează Viitorul Dăeşti, cu 32 de puncte.

Foto: Cetatea Turnu Măgurele

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-3-din-play-off-si-play-out-17-meciuri-sunt-programate-sa-se-dispute-astazi-19307359

https://liga2.prosport.ro/liga-3/arsi-la-bani-salarii-diminuate-la-ciucas-tarlungeni-dupa-debutul-slab-din-play-out-ul-ligii-3-cu-noul-antrenor-pe-banca-capitanul-echipei-si-a-reziliat-contractul-19307348

https://liga2.prosport.ro/liga-3/industria-galda-si-a-numit-noul-antrenor-paul-ciuca-19307289

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gloria-bistrita-nasaud-va-avea-un-nou-stadion-19307270

https://liga2.prosport.ro/liga-3/adorian-himcinschi-si-a-dat-demisia-de-la-industria-galda-ultima-clasata-in-play-out-ul-seriei-9-din-liga-3-19305624

Andrei PASCU 13 Apr. 2024, 18:30 Liga 3
Pe aceeași temă