CS Mioveni începe viitorul sezon al Ligii 2 cu un nou antrenor principal. Plecările și noutățile din lot ale argeșenilor

CS Mioveni începe viitorul sezon al Ligii 2 cu un nou antrenor principal.** Plecările și noutățile din lot ale argeșenilor

CS Mioveni va ataca noul sezon al Ligii 2 cu un nou antrenor principal. Nu este însă vorba de vreo venire nouă în stafful tehnic, ci de o schimbare de funcție.

După demiterea lui Alexandru Pelici, în urma eșecului înregistrat de CS Mioveni, 0-1 în etapa a 31-a a Ligii 2, cu Dacia Unirea Brăila, ca antrenor principal în ultimele șase meciuri ale sezonului a activat Iordan Eftimie, secundul din mandatul lui Pelici. Ulterior, Florin Marin a fost numit director tehnic.

Cum Iordan Eftimie a fost ofertat după finalul campionatului să preia ca antrenor principal pe SCM Pitești, nou-promovată în Liga 2, și a acceptat, CS Mioveni a rămas fără antrenor. Argeșenii nu au mai căutat variantă și l-au pus în această funcție pe Florin Marin, anunță site-ul oficial al clubului.

Noul staff tehnic al echipei CS Mioveni arată astfel: Florin Marin – antrenor principal, Mihai Olteanu – antrenor secund, Doru Chiriac – preparator fizic și Mihai Ilie – antrenor cu portarii.

Șapte despărțiri certe și șase jucători promovați de la echipa secundă

Altfel, Florin Marin a condus în această dimineață primul antrenament al CS Mioveni în vederea pregătirii noului sezon al Ligii 2. Reunirea lotului galben-verde a avut loc la ora 10:30, la stadionul Orășenesc.

La capitolul plecări, lucrurile sunt clare în momentul de față, Mioveniul despărțindu-se de șapte jucători cărora le expirau contractele în această vară: portarul Octavian Popescu (ajuns la SCM Pitești), fundașul Marius Tomozei, mijlocașii Alin Popa (ajuns la SCM Piteșit) și Robert Boboc (revenit la Astra) și atacanții Marius Staicu (ajuns la ASU Poli) și Andrei Nilă (ajuns la SCM Pitești). Tot la acest capitol, mai sunt în acest moment discuții cu Bogdan Vișa și Marius Galan, jucători cărora le expiră și lor contractele, dar în privința cărora conducerea clubului nu a luat o hotărâre.

La capitolul veniri, certitudini sunt în acest moment promovarea de la echipa a doua a numai puțin de șase jucători: portarul Valentin Sima, fundașul Andrei Trașcu, mijlocașii Alexandru Cioc, Rareș Lazăr, Edaurd Neacșu și atacantul Sebastian Ivan. Aceștia vor fi variantele staffului tehnic pentru jucătorii Under 21.

CS Mioveni se va pregăti în prima parte a acestei veri pe plan local, în timp ce cantonamentul va fi făcut la baza sportivă a federației de la Mogoșoaia.

Pe aceeași temă