Poli Timișoara a semnat cu încă doi jucători. Un portar italian fost la un club de Serie B, dar și un atacant suedez, ultimele achiziții ale bănățenilor

Anda DELIU 04 Aug. 2022, 17:57 Liga 2
Poli Timișoara a semnat cu încă doi jucători. Un portar italian fost la un club de Serie B, dar și un atacant suedez, ultimele achiziții ale bănățenilor

Poli Timișoara a perfectat noi achiziții pentru noul sezon de Liga 2. Clubul a semnat cu un portar italian, Matteo Kucich, dar cu atacantul suedez testat în ultima perioadă, Oliver Bryneus, trecut inițial și pe la antrenamentele celor de la CSC Dumbrăvița.

Matteo Kucich a fost legitimat ultima dată la Pisa, dar nu a apărat

Între buturi, acolo unde Bogdan Andone îi avea pe Rareș Murariu, Dan Isvoranu, juniorul Mario Balica, a fost adus Matteo Kucich, portar de 23 de ani. El crescut la juniorii cluburilor italiene Udinese și Frosisone, iar apoi a fost legitimat la cluburi precum Citta di Rieti, Como, FC Trapani, Pisa şi Cavese.

La Pisa, în Serie B, nu a apucat să apere deloc, deoarece clubul îl tot împrumuta în Serie C. El admite că vine în România pentru a-și restart cariera.

”Sunt fericit pentru această nouă aventură, dar nu sunt aici doar în trecere. Sunt aici ca să încerc să-mi las amprenta! Şi să-mi restartez cariera aducând-o pe Poli acolo unde îi e locul. Haide Poli!”, a declarat Kucich.

Oliver Bryneus a cerut prea mult pentru CSC Dumbrăvița

Altfel, dintre Aymar Meleke și Oliver Bryneus, pentru atac, a fost ales suedezul.

În vârstă tot de 23 de ani, el poate juca și în stânga și a crescut la Halmstad. În Suedia a mai fost legitimat la Vinbergs, iar apoi, a ajuns în echipele americane de campionat universitar CB Lancers şi Stetson Hatters. Ultima data a fost legitimat la IS Halmia.

”Sunt foarte entuziasmat să fiu aici, la Timişoara. M-am antrenat timp de o săptămână cu băieţii, chiar îmi place foarte mult echipa şi antrenorii. Oraşul este foarte frumos şi de abia aştept să încep să joc, desigur”, a declarat Bryneus.

Suedezul a mai dat probe la Dumbrăvița, dar nu s-au înțeles financiar pentru un contract.

Cu Poli Timișoara au mai semnat în această campanie de achiziții de vară: Silviu Pană (Petrolul Ploiești), Răzvan Milea (CS Tunari), Călin Jurj (CA Oradea), Carol Taub (Concordia Chiajna), Dan Isvoranu (CS Tunari), Daniel Benzar (revenit la Poli după ce plecase în SUA), Marco Andone (CS Tunari, fiul antrenorului Bogdan Andone), Aleksandar Tsvetkov (bulgar, Academica Clinceni), Karlo Plantak (croat, NK Aluminij Kidricevo), Marin Mudrazija (croat, KS Kastrioti Kruje), Gabriele Germinio (italian, Bitonto) și Ionuț Bătănași (Boavista U23).

Foto: Poli Timișoara

 

Anda DELIU 04 Aug. 2022, 17:57 Liga 2
Pe aceeași temă