Poli Timișoara a mai semnat un fotbalist croat, un atacant care nu a mai jucat de anul trecut!

Anda DELIU 13 Jul. 2022, 00:49 Liga 2
Poli Timișoara a mai semnat un fotbalist croat, un atacant care nu a mai jucat de anul trecut!

În cantonamentul sloven în care se află acum Poli Timișoara sosesc în continuare jucători străini care semnează cu echipa.

Marți, clubul bănățean a semnat un contract cu Marin Mudrazija, un atacant croat de 27 de ani, cu junioratul făcut la Dinamo Zagreb, dar ”șomer” din ianuarie, așadar, o mutare care pune încrederea suporterilor la îndoială.

Marin Mudrazija n-a mai jucat într-un meci oficial de anul trecut

Mudrazija a evoluat ca junior la NK Trnje, NK Zagreb și Dinamo Zagreb. La seniori a trecut pe la mai multe echipe din Croația, precum NK Maksimir, NK Vrapce, NK Nur Zagreb, HASK Zagreb, NK Dubrava și NK Jarun.

Sezonul trecut l-a început în Albania, la KS Kastrioti Kruje, pentru care în campionat a dat 2 goluri în 15 meciuri (doar 376 minute jucate), plus unul în Cupa Albaniei, unde a jucat patru partide. În ultimul meci disputat, în data de 22 decembrie 2021, Mudrazija a intrat în minutul 87.

Atacantul croat a semnat cu Poli Timișoara pe un sezon, cu opțiune de prelungire încă un an și este primit de alb-violeți cu mesajul: ”Dobrodošao, Marin!”.

  • Cel mai bun sezon al său l-a avut în ediția 2020-2021, la Dubrava Zagreb, în liga secundă din Croația, pentru care a jucat în 30 de meciuri (2414 minute) și a marcat 7 goluri.

Andone, refuzat de români, reorientat spre străini?

În ciuda faptului că Politehnica se laudă cu comunicarea (inexistă o lună vara aceasta, după încheiarea Ligii 2, campionat din care sportiv echipa a retrogradat), nu se spune niciun cuvânt de ce din iarnă Mudrazija nu a avut angajament.

La reunirea echipei, noul antrenor Bogdan Andone s-a plâns că jucătorii români evită, din varii motive, să ”vină la Timișoara”.

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/statistica-100-fotbalisti-straini-au-jucat-in-liga-2-in-sezonul-2021-2022-patru-au-evoluat-pentru-cate-doua-echipe-cei-mai-multi-a-utilizat-fk-miercurea-ciuc-iar-un-club-nu-a-avut-niciunul-53-di-19237190

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-semnat-un-bulgar-ultima-data-fost-in-liga-1-si-un-croat-19237172

Anda DELIU 13 Jul. 2022, 00:49 Liga 2
Pe aceeași temă