Își ”pensionează” vedetele și se ”întărește” din Liga 3! A doua achiziție a Politehnicii Timișoara pentru noul sezon vine de la CS Tunari

Anda DELIU 24 Jun. 2022, 23:44 Liga 2
Își ”pensionează” vedetele și se ”întărește” din Liga 3! A doua achiziție a Politehnicii Timișoara pentru noul sezon vine de la CS Tunari

După Silviu Pană, Poli Timișoara a mai perfectat o achiziție pentru noul sezon, speră ea de Liga 2, chiar dacă sportiv a retrogradat în Liga 3.

Răzvan Milea, un jucător care nu a rupt norii în Liga 3, a semnat cu bănățenii, în condițiile în care clubul putea promova și tineri din propria ogradă.

Răzvan Milea vine de la CS Tunari, echipă care a jucat baraj de promovare în Liga 2

Milea are 22 de ani și s-a născut la București. Este mijlocaș central, dar poate evolua și în bandă. A făcut junioratul la Regal Sport și CSA Steaua, potrivit clubului timișorean, iar la seniori a schimbat deja trei echipe, toate în Liga 3. A evoluat, fără să impresioneze, pentru Progresul Spartac, Mostiștea Ulmu și CS Tunari.

Cu aceasta din urmă a jucat în această vară baraj de promovare în Liga 1, unde nu a avut nicio șansă cu Progresul Spartac.

Milea a semnat cu Poli pe două sezoane.

Rămâne de văzut dacă, la fel ca în sezonul încheiat cu o retrogradare sportivă, Poli își va împrumuta propriii tineri, cu care se laudă atât de mult în declarații, în Liga 3, de unde, paradoxal, ei ar putea promova cu alte formații, cum a fost în cazul Dumbrăviței!

Cristian Scutaru, ”pensionat” și el cu forța

Joi, Cristian Scutaru nu s-a mai prezentat la antrenamentul echipei. Asta după ce colegul din defensivă, Ioan Mera, a declarat nestingherit că a fost ”retras” cu forța de conducere.

Mera a devenit director sportiv, dar e greu de crezut că și Scutaru va apărea pe un post în club.

În schimb, Poli pare că merge pe a se debarasa de jucătorii din zonă, legați de brandul alb-violet, și aduce din zona Bucureștiului. Timpul va arăta dacă decizia e inspirată, însă știm bine și faptul că echipa a mai avut deja o campanie de achiziții ratată, în iarnă, drept dovadă retrogradarea în Liga 3!

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noul-director-sportiv-al-politehnicii-timisoara-ioan-mera-recunoaste-ca-a-fost-fortat-sa-se-retraga-din-postura-de-fotbalist-eu-cred-ca-mai-puteam-sa-joc-dar-mie-nu-mi-place-sa-dau-limbi-19235654

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reunire-fara-mari-schimbari-in-lot-si-staff-incomplet-la-poli-timisoara-silviu-pana-a-semnat-cu-timisorenii-dupa-ce-a-fost-dat-afara-de-la-petrolul-a-revenit-si-daniel-benzar-din-vacanta-19235583

Anda DELIU 24 Jun. 2022, 23:44 Liga 2
Pe aceeași temă