Poli Timișoara se desparte de trei jucători, inclusiv de probabil cel mai bine plătit din lot

Anda DELIU 07 Dec. 2022, 17:09 Liga 2
Poli Timișoara se desparte de trei jucători, inclusiv de probabil cel mai bine plătit din lot

Poli Timișoara a anunțat primele despărțiri din lot, în această pauză de iarnă. Deocamdată, s-a rezilit cu trei fotbaliști, inclusiv cu probabil cel mai bine plătit jucător din lot.

Totul, în condițiile în care, în prezent, clubul are interdicție la transferuri, după o gafă a lui Mirel Albon, antrenorul echipei feminine, care a luat două jucătoare de 13 ani la un turneu amical fără acordul clubului Kids Tâmpa Brașov.

Pleacă Tsvetkov, care lua un salariu mare

Între jucătorii care nu vor mai juca la Poli și în partea a doua a sezonului este și bulgarul Aleksandar Tsvetkov, care are și selecții în naționala țării sale. Din informațiile Liga2.ro, el avea un salariu de 3.500 de euro.

Clubul încearcă să motiveze însă altfel plecarea. ”Rezilierea are la bază motive familiale ale fostului internațional de seniori al țării vecine”, se arată pe site-ul clubului, probabil din rațiuni de complezență.

Jucătorul ce putea juca mijlocaș la închidere și fundaș central a evoluat titular în 15 partide, 14 de campionat și în Cupa României la Reșița. Tsvetkov, acum de 32 de ani, a mai jucat în cariera sa pe la Litex Loveci, Cherno More, Beroe Stara Zagora și defuncta Academica Clinceni.

Kucich și Mudrazija nu mai jucau

De asemenea, se renunță și la alți jucători pe care antenorul Octavian Benga nu a mizat deloc. Unul dintre ei este portarul Matteo Kucich, în vârstă de 24 de ani, care a apărat în patru meciuri oficiale.

Nemulțumirea antrenorului era că italianul a avut ambele picioare rupte. Kucich a mai fost legitimat la juniorii lui Udinese și Frosinone, dar și la Rieti, Como, Trapani Calcio, Pisa și Cavese.

De asemenea, pleacă și Marin Mudrazija, atacantul croat care înainte de a veni la Poli a fost ”șomer” în ultima jumătate de an. La Poli, a prins zece meciuri, între care șase ca titular, și a marcat un singur gol.

În vârstă de 27 de ani, Mudrazija a mai fost legitimat la NK Trnje Zagreb, Dinamo Zagreb, NK Zagreb, NK Maksimir, Nur Zagreb, Vrapce, HASK Zagreb, Dubrava, Jarun și la albanezii de la Kastrioti Kruje.

”Le mulțumim și le dorim succes în carieră!”, le-a transmis, public, Poli Timișoara celor trei jucători.

Cel mai probabil, de la Poli Timișoara vor urma și alte plecări, în zilele viitoare.

  • După ce Octavian Benga a revenit ca antrenor la Poli, echipa s-a despărțit înainte de pauza de iarnă și de Adrian Țangulea, Marco Andone și suedezului Oliver Bryneus., toți aduși în vară de Bogdan Andone.

Foto: Politehnica Timișoara 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-incheiat-anul-penultima-in-liga-2-si-are-interdictie-la-transferuri-octavian-benga-se-fac-greseli-luna-de-luna-an-de-an-la-acest-club-unii-oameni-trebuie-sa-si-asume-nu-19255899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/octavian-benga-a-obtinut-la-a-noua-incercare-prima-victorie-in-noul-mandat-si-a-trimis-intepaturi-spre-altii-pe-poli-nu-o-poti-iubi-numai-din-gura-ciucanii-neasumati-dupa-esec-19255876

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-politehnica-timisoara-a-primit-interdictie-la-transferuri-pentru-o-gafa-facuta-la-echipa-de-fete-de-fostul-selectioner-mirel-albon-benga-nu-stia-nimic-19255308

Anda DELIU 07 Dec. 2022, 17:09 Liga 2
Pe aceeași temă