Săptămâna și contractul reziliat la Poli Timișoara. Mesajul clubului după despărțirea de Oliver Bryneus

Anda DELIU 27 Oct. 2022, 16:23 Liga 2
Săptămâna și contractul reziliat la Poli Timișoara. Mesajul clubului după despărțirea de Oliver Bryneus

Parcă cu normă săptămânală, Politehnica Timișoara renunță la câte un fotbalist de când are un nou staff tehnic și o nouă conducere.

După Adrian Țangulea și Marco Andone, a venit rândul suedezului Oliver Bryneus, cel care era să ajungă inițial la CSC Dumbrăvița.

Bryneus nu mai jucase de 2 ani înainte să vină la Poli

De altfel, la o privire mai atentă, atacantul de 24 de ani nici nu aveam cum să nu fie o ”țeapă”, căci din vara lui 2020 nu a mai avut echipă înainte să ajungă la Poli Timișoara.

În țara natală, el a crescut la Halmstad și a mai fost legitimat la Vinberg, iar apoi, ca student, în SUA a evoluat la CB Lancers și Stetson Hatters.

În vară, inițial a dat probe la CSC Dumbrăvița, dar nu s-a înțeles la bani cu nou-promovata, de bun augur pentru alb-verzi, căci la Poli nu a arătat nimic în cele trei jocuri de campionat unde a intrat pe parcurs, dar nici la Reșița, în Cupa României, când a fost titular și Poli a arătat lamentabil în fața echipei din Liga 3.

Firește, Poli i-a mulțumit oficial. Rămâne de văzut cine ”urmează” pe lista plecărilor.

”Clubul Politehnica și jucătorul suedez Oliver Brynéus au ajuns la un acord privind rezilierea contractului. Oliver a venit în vară și a jucat în patru meciuri oficiale în alb-violet, trei în campionat (în toate intrând pe parcurs) și unul în Cupa României (cu CSM Reșița, integralist).
Îi mulțumim și îi dorim mult succes în carieră!”, a comunicat Poli Timișoara.

Bryneus a evoluat în Liga 2 87 de minute pentru Poli Timișoara, în jocurile cu Unirea Constanța (1-0), CS Comunal Șelimbăr (0-4), FC Brașov (0-0) și Unirea Dej (2-2).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/probleme-cu-documentatia-pentru-noul-stadion-de-mare-capacitate-al-timisoarei-presedintele-consiliului-judetean-il-voi-aborda-pe-domnul-prim-ministru-19251259

https://liga2.prosport.ro/seria-1/banii-care-se-invart-in-liga-2-daniel-oprita-la-ora-dezvaluirilor-ce-echipe-au-bugete-mai-mari-decat-steaua-clubul-care-investeste-1-5-milioane-de-euro-si-ce-salarii-ofera-poli-timisoara-19251102

https://liga2.prosport.ro/seria-1/octavian-benga-dupa-egalul-politehnicii-la-slobozia-am-aratat-in-sfarsit-ca-o-echipa-noi-referiri-la-greaua-mostenire-19250983

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/vom-retrograda-si-vom-fi-liberi-19250876

Anda DELIU 27 Oct. 2022, 16:23 Liga 2
Pe aceeași temă