Poli Timișoara a obținut semnătura a încă doi jucători. Carol Taub a revenit oficial la echipă, iar bănățenii au făcut încă o achiziție din Liga 3

Anda DELIU 05 Jul. 2022, 10:55 Liga 2
Poli Timișoara a obținut semnătura a încă doi jucători. Carol Taub a revenit oficial la echipă, iar bănățenii au făcut încă o achiziție din Liga 3

Poli Timișoara continuă să-și contureze, încet-încet, lotul. Au semnat angajamente cu alb-violeții Carol Taub (29 de ani), care revine, practic, acasă și la Poli, dar și Daniel Isvoranu (23 de ani), un alt jucător adus din zona Bucureștiului și, foarte important, din Liga 3.

Ambii au jucat în amicalul pierdut cu echipa din Liga 5 Steaua Roșie Variaș, după care antrenorul Bogdan Andone declara că nu ar păstra… niciun jucător.

Carol Taub revine după patru ani la Poli Timișoara

Deși în lot mai sunt (încă?) Claudiu Pamfile și Cătălin Oanea, la Poli revine fundașul stânga Carol Taub. Ajuns la 29 de ani, el s-a format la CFR Timișoara, după care a ajuns la Auto și la Mama Mia Becicherecu Mic. Ulterior, în 2013 a semnat cu Poli, pe când echipa era în Liga 4. A promovat cu timișorenii până în Liga 2, unde a evoluat în două sezoane (28 + 34 meciuri și 2 + 5 goluri), după care a mers la ”U” Cluj, unde a petrecut trei ani și jumătate, toți în Liga 2.

În sezonul trecut de Liga 2, în perioada de iarnă, a trecut la Concordia Chiajna. Pentru ”U” Cluj, în prima parte a sezonului, a prins doar 3 meciuri (108 minute), iar la Concordia a evoluat în 7 partide (548 minute).

Jucători de la Tunari, interesanți pentru Andone

După aducerea lui Răzvan Milea, clubul bănățean a mai semnat cu un jucător fost la CS Tunari, echipă care în această vară a pierdut barajul de promovare în Liga 2.

Este vorba de portarul Daniel Isvoranu, în vârstă de 23 de ani. El s-a format la CSȘ Alexandria, de unde a ajuns la Concordia Chiajna. A fost legitimat la multe echipe pentru vârsta sa: Turris Oltul Turnu Măgurele, Petrolul Ploiești, Daco-Getica Bucureşti, Mostiştea Ulmu şi CS Tunari. La aceasta din urmă a fost titular.

În Liga 2 a prins 5 meciuri pentru Daco-Getica în sezonul 2018-2019, iar la Concordia a evoluat în 5 meciuri în ediția 2020-2021.

Este interesant de văzut dacă jucătorii care vin din Liga 3 nu-l ”supără” pe Bogdan Andone, care a declarat că toți cei rămași din stagiunea precendetă ar trebui să plece, deoarece au retrogradat sportiv echipa în… Liga 3.

  • Vara aceasta, cu Poli au mai semnat Silviu Pană (Petrolul Ploiești), Răzvan Milea (CS Tunari), Călin Jurj (CA Oradea), iar Cristian Bocșan și-a prelungit contractul pe două sezoane.

Foto: Politehnica Timișoara și Joszi Leczki (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-infrangere-in-fata-unei-echipe-din-liga-5-bogdan-andone-va-trebui-sa-taiem-in-carne-vie-niciunul-de-aici-nu-ar-juca-intr-o-echipa-gandita-de-mine-19236313

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-pleaca-in-cantonament-in-slovenia-clubul-a-anuntat-primele-rezilieri-cu-sase-jucatori-19236257

https://liga2.prosport.ro/seria-1/statistica-685-de-jucatori-au-evoluat-in-sezonul-2021-2022-de-liga-2-dintre-care-13-au-urcat-in-timpul-campionatului-in-liga-1-iar-257-au-inscris-unirea-constanta-a-utilizat-cei-mai-multi-unirea-19236213

Anda DELIU 05 Jul. 2022, 10:55 Liga 2
Pe aceeași temă