Încă o achiziție pentru Poli Timișoara. Călin Jurj s-a întors la alb-violeți: ”Sper să fie şi mai bine de această dată”

Autor: Anda DELIU Publicat: 28 Jun. 2022, 14:25 Liga 2
Încă o achiziție pentru Poli Timișoara. Călin Jurj s-a întors la alb-violeți: ”Sper să fie şi mai bine de această dată”

La Poli Timișoara e loc de revenire pentru jucătorii plecați, în mod aproape ”miraculos” și deloc întâmplător după îndepărtarea lui Florin Iacob și a antrenorului impresariat de acesta, Nicolae Croitoru.

După jumătate de sezon petrecut în altă parte, Călin Jurj revine la alb-violeți.

Călin Jurj a suferit o accidentare urâtă

Jurj va împlini 22 de ani vara aceasta, în data de 3 august, și s-a format la defuncta formație FC Bihor. De acolo a ajuns tot la o entitate care nu mai există astăzi, Centrul Național de Pregătire al FRF de la Timișoara, iar apoi a ajuns la Poli Timișoara.

Fundașul dreapta a trecut în septembrie 2018 la Poli. Peste doi ani a suferit o accidentare urâtă, iar în noiembrie 2021 a plecat de la Timișoara după un litigiu. În iarnă a semnat cu CA Oradea, iar acum a revenit în orașul de pe Bega, pentru un nou contract de 2 ani cu Poli.

”Mă bucur că m-am întors şi sper să fie şi mai bine de această dată. Îmi doresc ca împreună să construim o echipă, aşa cum a declarat şi domnul antrenor, iar în cel mai scurt timp posibil să facem performanţă!”, a spus Călin Jurj, potrivit site-ului oficial al echipei timișorene.

  • 48 de meciuri în Liga 2 a jucat Călin Jurj pentru Poli Timișoara, în trei sezoane, între 2018 și 2021.

Jurj a fost impresariat de Florin Iacob

Este interesant că Jurj revine la Poli după ce fostul său impresar, Florin Iacob, care a fost administrator delegat, a fost dat afară de la club, odată cu Nicolae Croitoru.

Fundașul a fost impresariat de Iacob, dar relația lor s-a încheiat în prima parte a anului 2021. La fel de ”interesant” este că a revenit la antrenamente și Daniel Benzar, după ce a plecat în SUA din cauza modului în care era tratat de Croitoru. În trecut, fratele mai mare, Romario, a fost impresirat de Iacob, cel care săptămâna trecută a intervenit la o televiziune de sport și a mintit că mai e implicat la Poli.

Vara aceasta, Poli i-a mai transferat pe Silviu Pană (Petrolul Ploiești) și Răzvan Milea (CS Tunari).

Foto: Politehnica Timișoara

Autor: Anda DELIU Publicat: 28 Jun. 2022, 14:25 Liga 2
Pe aceeași temă