Petrolul își prezintă lotul în fața suporterilor cu prilejul unui amical cu Concordia Chiajna, pe ”Ilie Oană”. Înainte de eveniment are loc și un joc ”Old Boys”

Marius ANGHEL 19 Jul. 2021, 11:42 Liga 2
Petrolul își prezintă lotul în fața suporterilor cu prilejul unui amical cu Concordia Chiajna, pe ”Ilie Oană”. Înainte de eveniment are loc și un joc ”Old Boys”

Un singur amical mai are programat Petrolul până la startul noului sezon de Liga 2, stabilit să înceapă în ultima zi a lunii iulie. În weekend, sâmbătă, 24 iulie, echipa ploieșteană va disputa pe teren propriu, de la ora 20:00, pe stadionul ”Ilie Oană”, un joc cu Concordia Chiajna.

Întâlnirea cu unul dintre cei 19 adversari din campionat va reprezenta și meciul de prezentare al lotului pentru echipa prahoveană. Totodată, înainte de această partidă, va avea loc și un joc demonstrativ între ”Old Boys” FC Petrolul și ”Old Boys” Naționala României. Această partidă începe la ora 17:30.

Cu această ocazie, Petrolul va disputa un meci, chiar și amical, cu public în tribune, după circa un an și jumătate de când spectatorilor le era interzis accsul pe stadion din cauza pandemiei COVID-19.

Petrolul, amical de prezentare a lotului împotriva Concordiei Chiajna

”Sâmbătă, 24 iulie, cu o săptămână înainte de startul ediției 2021-2022 a eșalonului secund, petroliștii se vor reîntâlni, după o lungă perioadă, cu suporterii lor, pentru un meci pe „Ilie Oană”.

„Lupii” își vor prezenta lotul cu ocazia unei ultime repetiții, adversari urmând să le fie colegii de eșalon de la Concordia Chiajna. Partida de pe „Ilie Oană” va începe la ora 20.00 și va avea în deschidere, de la ora 17.30, un joc demonstrativ, între „Old Boys” FC Petrolul și „Old Boys” Naționala României!

Accesul publicului la aceste evenimente se va face în conformitate cu protocolul medical aflat în vigoare, participarea la meciurile de fotbal fiind permisă pentru:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății”, a transmis Petrolul.

Anterior, Petrolul a mai disputat șase amicale în această perioadă de pregătire, înregistrând patru victorii, un egal și o înfrângere, în testele cu Tricolorul Breaza (scor 1-0), Farul (scor 1-0), Petrolul 95 Ploiești (scor 3-0), Unirea Ungheni (scor 5-0), Chindia Târgoviște (scor 0-0) și FC Buzău (scor 0-1).

De partea cealaltă, Concordia Chiajna a disputat amicale cu Academia Sport Team București (scor 4-0), FC Voluntari (scor 1-0), FCSB (scor 1-4) sau Kids Tâmpa Brașov (scor 7-0). Până la testul cu Petrolul, ilfovenii mai au programat un joc de verificare și cu Progresul Spartac, la data de 21 iulie.

Foto: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-si-video-fc-buzau-si-petrolul-au-facut-spectacol-intr-un-amical-disputat-la-ramnicu-sarat-ploiestenii-s-au-vazut-invinsi-la-final-si-au-inregistrat-primul-esec-din-pregatiri-19192318

Marius ANGHEL 19 Jul. 2021, 11:42 Liga 2
Pe aceeași temă