Al doilea amical, a doua victorie pentru Concordia Chiajna. Ilfovenii au învins și FC Voluntari, iar acum se pregătesc de partida cu FCSB

Răzvan STÎNGĂ 27 Jun. 2021, 15:56 Liga 2

Concordia Chiajna a obținut o victorie importantă la capitolul moral, în al doilea meci amical din această vară.

Ilfovenii au evoluat contra unei echipe de Liga 1, FC Voluntari, de care au trecut la limită, la un gol, scor 1-0. Rezultatul final a fost stabilit încă din prima repriză, în urma unei lovituri de pedeapsă.

Concordia Chiajna a învins la limită FC Voluntari 

Partida s-a jucat pe un teren secund al celor de la FC Voluntari, sâmbătă. Echipa pregătită de Claudiu Niculescu a învins grație reușitei lui Hamza Younes, din minutul 42. Lucian Ion a scos un 11 metri, iar atacantul tunisian a executat și a înscris.

Claudiu Niculescu a testat noutățile verii 

Antrenorul Concordiei Chiajna a văzut la lucru jucătorii aduși în această perioadă de transferuri, dar pe teren au fost trimiși și alți fotbaliști care nu au făcut pare din lotul echipei sezonul trecut, dar nici nu au fost confirmați ca noi veniri. Printre ei s-a numărat și fundașul Florin Sandu (33 de ani), care a mai evoluat la Concordia Chiajna și în sezonul 2012/2013.

Potrivit site-ului clubului, CS Concordia, Claudiu Niculescu a trimis pe teren următoarea formulă: Aldescu – Palmeș, L. Ion, Marc, Cherecheș – Anghelina, Biceanu, Fl. Sandu, Ad. Voicu – Llullaku, Hamza. În repriza a doua au evoluat: Silveanu – Borța, Bg. Manole, Stănică, Pintilie, Piper, N. Popescu, Val. Balint, Puiu, Dușmanu, Atomei, Cocoș și Mocanu.

Concordia Chiajna va disputa al treilea amical contra FCSB-ului 

Acesta a fost al doilea meci amical disputat de Concordia Chiajna. În prima partidă, ce a avut loc la mijlocul acestei săptămâni, ilfovenii au mai evoluat contra Academiei Sport Team, de care au trecut cu 4-0, grație reușitelor lui Azdren Llullaku, Raul Palmeș, Hamza Younes și Ionuț Biceanu.

Următorul test al Concordiei Chiajna este programat pe 1 iulie, când va juca împotriva echipei FCSB, în deplasare.

Chiar dacă nu a fost comunicat nimic din partea clubului cu privire la un eventual cantonament pe care îl va organiza în perioada următoare, din informațiile Liga2.ro, Claudiu Niculescu își va duce jucătorii și într-un stagiu de pregătire centralizat.

Foto: CS Concordia 

Răzvan STÎNGĂ 27 Jun. 2021, 15:56 Liga 2
Pe aceeași temă