Concordia Chiajna s-a distrat în ultimul amical din cantonament, cu Kids Tâmpa Brașov: ilfovenii aveau 4-0 încă de la pauză. Reacția lui Claudiu Niculescu la finalul stagiului de pregătire

Andrei PASCU 18 Jul. 2021, 11:48 Liga 2
Concordia Chiajna s-a distrat în ultimul amical din cantonament, cu Kids Tâmpa Brașov: ilfovenii aveau 4-0 încă de la pauză. Reacția lui Claudiu Niculescu la finalul stagiului de pregătire

Concordia Chiajna a terminat cantonamentul de la Săcele cu un ultim meci amical. Claudiu Niculescu a preferat să vadă cum se exprimă echipa după stagiul de pregătire, într-un test cu Kids Tâmpa Brașov. Ilfovenii nu au avut probleme și s-au impus cu 7-0.

Concordia Chiajna a avut șapte marcatori diferiți 

Concordia Chiajna a marcat de patru ori în prima repriză. Adrian Voicu a deschis scorul, potrivit CS Concordia, iar apoi, până la ultimul fluier din primele 45 de minute, Bogdan Manole, Marian Anghelina și Alexandru Dușmanu au marcat și ei.

În ciuda schimbărilor făcute de Claudiu Niculescu la pauză, dar și pe parcursul reprizei a doua, Concordia Chiajna a mai punctat de trei ori. Marcatori diferiți față de cei care și-au trecut numele în dreptul golurilor, în prima parte. Gabriel Deac, Nini Popescu și Florin Sandu au reușit să puncteze la rândul lor contra Kids Tâmpa Brașov.

Concordia Chiajna a început partida în următorul 11: Silveanu – Borta, Palmes, Manole, Cherecheș – Codrea, Anghelina, Biceanu, Dușmanu – Llullaku, A. Voicu. În actul secund au mai intrat Aldescu – Piper, N. Popescu, Deac, Hamza, F. Sandu, Puiu, Mocanu.

Concordia Chiajna a avut și câțiva jucători indisponibili. Andrei Marc și Lucian Ion sunt accidentați, în timp ce Valentin Lăzăr, Cătălin Alexe și Valentin Balint încearcă să se pună la punct cu condiția fizică.

Claudiu Niculescu: ”A fost un cantonament reușit din toate punctele de vedere” 

În cantonament, echipa din Chiajna a făcut câte două antrenamente pe zi, iar antrenorul Claudiu Niculescu s-a declarat mulțumit de modul în care s-au prezentat jucătorii. Impresiile antrenorului la finalul stagiului de la Săcele:

A fost un cantonament reușit din toate punctele de vedere. Am beneficiat de cele mai bune condiții de pregătire la Săcele. Jucătorii au răspuns foarte bine la antrenamente, fapt care îmi dă speranțe în vederea îndeplinirii obiectivului propus.

Mai avem de disputat două amicale până la începerea campionatului, după care intrăm în linie dreaptă cu antrenamentele pentru debutul în noul campionat. Sper ca până la primul joc din campionat să nu mai avem jucători accidentați pentru a avea la dispoziție tot lotul valid”.

Concordia Chiajna a mai programat două teste 

Concordia Chiajna va mai juca meciuri amicale cu Progresul Spartac (21 iulie) și cu Petrolul (24 iulie), până la debutul noului sezon de Liga 2.

Înainte de partida cu Kids Tâmpa Brașov, Concordia Chiajna a mai disputat trei meciuri amicale. A învins cu 4-0 Academia Sport Team București, chiar echipa de la care au fost luați doi jucători în această vară, Florin Sandu și Alexandru Dușmanu, și cu 1-0 pe FC Voluntari.

În schimb, ilfovenii au cedat la scor contra vicecampioanei României, FCSB, cu scorul de 1-4.

Foto: CS Concordia Chiajnași Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/incep-emotiile-pentru-echipele-din-liga-2-cele-20-de-cluburi-isi-vor-afla-programul-pentru-sezonul-2021-2022-19192142

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-108-fotbalisti-straini-au-evoluat-in-liga-2-sezonul-trecut-reperele-campionatului-2020-2021-in-materie-de-jucatori-veniti-din-alte-tari-si-singurul-club-cu-lot-suta-la-suta-romanesc-19192055

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-prezentat-cele-11-veniri-inaintea-plecarii-in-cantonament-valentin-lazar-ultima-achizitie-19191869

 

Andrei PASCU 18 Jul. 2021, 11:48 Liga 2
Pe aceeași temă