Concordia Chiajna, puțin mai bine ca Viitorul Pandurii, dar tot înfrângere la scor cu FCSB. Hamza Younes a înscris din nou, tot din din penalty

Marius ANGHEL 02 Jul. 2021, 12:03 Liga 2

Concordia Chiajna a pierdut la scor, cu 1-4 împotriva vicecampioanei FCSB, al treilea amical desfășurat în această perioadă de pregătire de vară.

Anterior, echipa ilfoveană antrenată de Claudiu Niculescu câștigase cu 4-0 contra juniorilor de la Academia Sport Team și cu 1-0 cu prim-divizionara FC Voluntari.

1-1 la pauză, 4-1 la final, în amicalul dintre FCSB și Concordia. Florin Tănase a ratat penalty în minutul 4

La o zi distanță după ce FCSB umilea Viitorul Pandurii cu 5-1, trupa antrenată de Dinu Todoran a jucat și cu Concordia Chiajna. Și ilfovenii au reușit să înscrie o dată împotriva vicecampioanei, însă au primit patru goluri, suferind, astfel, prima înfrângere în jocurile test din această vară.

Concordia susține pe site-ul oficial că a cedat ”la capătul unui joc în care diferența de valoare s-a văzut în actul secund, când adversarul și-a arătat superioritatea, iar antrenorul nostru, Claudiu Niculescu, a efectuat numeroase schimbări în echipă, pentru a vedea la lucru mai mulți jucători din cadrul lotului. În prima repriză, «vulturii» verzi au jucat de la egal la egal cu FCSB, fapt ce a dus ca aceasta să se încheie sub semnul echilibrului”.

1-1 a fost la pauză în amicalul desfășurat la baza FCSB de la marginea Bucureștiului, din Berceni, după reușitele lui Gabriel Simion (11), pentru gazde, respectiv Hamza Younes (31), din penalty, pentru Concordia. Simion a înscris cu un șut spectaculos din afara careului, asta după ce, mai înainte, Florin Tănase ratase în minutul 4 o lovitură de pedeapsă ce ar fi putut deschide scorul și mai devreme.

  • Hamza Younes a înscris golul Concordiei și în amicalul cu FC Voluntari, tot din penalty.

Răzvan Oaidă a făcut 2-1 în minutul 48, iar Ionuț Vînă a majorat diferența după zece minute, dintr-un penalty obținut de Alexandru Musi. Cristian Dumitru a închis tabela în minutul 87, cu un șut de la 18 metri.

FCSB: Andr. Vlad – Haruț, Al. Crețu, Vucur, Cordea – Gab. Simion, Moruțan, D. Olaru – Oct. Popescu, I. Stoica, Fl. Tănase (cpt). În repriza a doua au evoluat: Straton – Val. Crețu, I. Cristea (cpt.), Radunovic, Pantea – Perianu, Vînă, Oaidă – Ad. Niță, Cr. Dumitru, Musi
Antrenor: Dinu Todoran

Concordia Chiajna: Silveanu – Borța, L. Ion, Marc, Cherecheș – Anghelina, Biceanu, Dușmanu, Ad. Voicu – Llullaku, Hamza. Au mai jucat: Aldescu – Palmeș, Bg. Manole, Pintilie, Piper, N. Popescu, Val. Balint, Puiu, Fl. Sandu, Stăiculescu, Mocanu
Antrenor: Claudiu Niculescu

Concordia încă nu are stabilit exact programul următoarelor amicale.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 02 Jul. 2021, 12:03 Liga 2
Pe aceeași temă