FOTO | Succes de palmares pentru Petrolul. A câștigat și al treilea amical al verii, contra Petrolul 95 Ploiești. Takayuki Seto, la primul meci în tricoul ”lupilor galbeni”

Răzvan STÎNGĂ 07 Jul. 2021, 15:26 Liga 2

Petrolul nu a avut emoții în partida amicală cu Petrolul 95 Ploiești (Liga 4 Prahova). S-a impus cu 3-0, dar în prima repriză scorul a fost egal, 0-0. Partida de verificare s-a jucat pe terenul de la Sala Sporturilor – Ploiești.

Trei marcatori diferiți a avut Petrolul. Victoria echipei antrenate de Nicolae Constantin a fost semnată de Saim Tudor, care a marcat în minutul 63, Alin Botogan, autorul reușitei din minutul 67, și Valentin Țicu, care a închis tabela câteva minute mai târziu, în minutul 73.

Petrolul a contat și pe Takayuki Seto

Nicolae Constantin a trimis pe teren întreg lotul. Câteva minute, 30 mai exact, a jucat și japonezul Takayuki Seto, care va evolua la Petrolul, anunț făcut chiar de club, dar până în acest moment nu a fost prezentat oficial. El intrat pe teren în minutul 60, în locul lui Alberto Olaru.

Petrolul în amicalul cu Petrolul 95 Ploiești: Cebotari (Jercălău 60) – Nita (Pârvulescu 60), Nicolae (Meijers 46), Huja (Manolache 60), Oprea (Țicu 60) – Nițescu (Constantinescu 60),  Olaru (Seto 60), Licsandru (Enache 46), Bratu (Saim Tudor 60) – Ilie (Boțogan 46), Mazarache (Diarra 60).

Petrolul mai dispută două amicale în această săptămână. Fanii pot asista la meciuri

Petrolul mărește ritmul meciurilor amicale, iar miercuri, de la ora 18:00, va juca împotriva echipei Unirea Ungheni (Liga 3), pe stadionul din Plopeni. După alte două zile, vineri, de la ora 12:00, Petrolul va întâlni formația de primă ligă, Chindia Târgoviște.

Petrolul a anunțat că spectatorii pot intra la cele două partide, cu Unirea Ungheni și Chindia Târgoviște.

Accesul spectatorilor la aceste întâlniri va fi permis pe baza unor invitații ce vor fi distribuite la intrare, și doar cu respectarea prevederile legale în vigoare (persoane pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare COVID 19, persoane care prezintă un test negativ PCR nu mai vechi de 48 de ore, persoane care prezintă un test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore sau persoane care se află între cea de-a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2)”, a scris clubul din Ploiești pe site-ul oficial, FC Petrolul.

Petrolul, victorii pe linie în amicale 

Până la disputa câștigată în fața celor de la Petrolul 95 Ploiești, Petrolul a mai jucat alte două partide de verificare, pe care le-a câștigat la limită, cu scorul de 1-0. Victoriile au fost înregistrate contra formațiilor Tricolorul Breaza (Liga 4 Prahova) și Farul (Liga 1).

Foto: Cristian Stavri/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-s-ar-fi-multumit-si-cu-un-usec-cu-farul-daca-petrolul-arata-bine-o-infrangere-e-chiar-mai-buna-ne-aduce-cu-picioarele-pe-pamant-takayuki-seto-a-inceput-pregatirile-19191284

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-victorie-scurta-in-amicalul-cu-husana-husi-puscas-a-marcat-pe-final-19191542

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-muncit-pentru-o-victorie-in-amicalul-cu-phoenix-buzias-in-teste-inclusiv-un-sarb-trecut-pe-la-inter-milano-19191535

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 07 Jul. 2021, 15:26 Liga 2
Pe aceeași temă