FOTO | Petrolul a terminat cantonamentul cu un test împotriva Chindiei Târgoviște. ”Lupii galbeni”, încă un rezultat bun înaintea debutului de Liga 2

Andrei PASCU 09 Jul. 2021, 18:49 Liga 2

Petrolul a terminat cantonamentul din această vară, desfășurat pe plan local, cu o nouă partidă de verificare. Ploieștenii au încheiat și confruntarea cu Chindia Târgoviște cu un rezultat pozitiv. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Petrolul, remiză în ultimul amical din cantonament 

Jocul a avut loc la Strejnic și nu a oferit mari ocazii de gol. Potrivit FC Petrolul, au fost doar câteva faze de evidențiat. Prima șansă a Petrolului a venit prin Simon Măzărache. Atacantul sosit în această vară la Ploiești a avut o pătrundere bună în finalul primei părți, în banda stângă, dar șutul său a fost modest.

Cu câteva minute înainte, în minutul 40, Doru Popadiuc, de la Chindia Târgoviște, și-a încercat și el șansa, de la distanță, dar execuția sa de la marginea careului s-a dus pe lângă poartă.

Mario Bratu putea da lovitura pe final pentru Petrolul 

În repriza a doua, în minutul 66, Daniel Florea a bătut bine o lovitură liberă de la aproximativ 22 de metri, dar portarul Petrolului, Raul Avram, a scos. Pe final, Petrolul putea da lovitura prin Mario Bratu. Acesta a șutat din afara careului, dar Dinu Moldovan a scos de sub bară.

Petrolul a evoluat în formula: Cebotari (46 Avram) – Șt. Niță (46 Olaru), Meijers (83 Nicolae), Huja (60 Manolache), Țicu (75 Oprea) – Seto Takayuki (46 S. Pană), Cebotaru (83 Licsandru) – Constantinescu (46 Bratu), Buia (75 Boțogan), Nițescu – Măzărache (83 D. Ilie).
Antrenor: Nicolae Constantin.

Chindia Târgoviște a evoluat în formula: Chindia: Moldovan – Corbu, Căpușă, Baxevanos, C. Dinu – Neguț, Iacob, Popadiuc, Șerban – Florea, Popa. Au mai jucat: Celea, Cherchez, Kocic, Ioniță, Atanase.
Antrenor: Emil Săndoi.

Petrolul, neînvinsă în amicale până acum 

Nicolae Constantin le va da liber în acest weekend fotbaliștilor săi, dat fiind faptul că stagiul de pregătire centralizat s-a terminat. De luni însă, ploieștenii vor relua pregătirile, tot pe plan local.

De când a început să se pregătească pentru sezonul următor de Liga 2, Petrolul nu a pierdut vreun meci amical pe care l-a disputat, indiferent de numele adversarului și de divizia din care acesta face parte.

A învins Tricolorul Breaza cu 1-0a trecut cu același scor de Farul, a câștigat confrunarea cu Petrolul 95 Ploiești cu 3-0, iar înainte de jocul cu Chindia Târgoviște a întâlnit Unirea Ungheni, în fața căreia s-a impus cu 5-0.

Meciul Petrolul – Chindia Târgoviște, integral: 

Foto: Cristian Stavri/ Sport Pictures  
Video: FC Petrolul Official 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-concordia-chiajna-l-a-transferat-pe-valentin-lazar-termenii-contractului-19191768

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-oanea-al-patrulea-transfer-parafat-de-asu-poli-in-aceasta-vara-prima-reactie-a-fotbalistului-19191763

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-mai-bifat-un-succes-in-amicale-dar-a-facut-si-doua-transferuri-emanuel-ernest-si-un-international-din-republica-moldova-au-semnat-cu-ros-galbenii-19191747

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 09 Jul. 2021, 18:49 Liga 2
Pe aceeași temă