Petrolul, victorie categorică în al patrulea amical al verii, cu Unirea Ungheni. Ploieștenii se pregătesc de testul cu Chindia Târgoviște

Andrei PASCU 08 Jul. 2021, 13:15 Liga 2

Petrolul câștigă din ce în ce mai categoric în amicalele din această vară. După un început nu foarte convingător, poieștenii au înregistrat, în al patrulea test, un succes la cinci goluri, 5-0 cu Unirea Ungheni, echipă din Liga 3.

Meciul s-a disputat la Plopeni, iar Petrolul l-a rezolvat încă din prima repriză, când a marcat de numai puțin de patru ori, potrivit site-ului ploieștenilor, FC Petrolul. La numai șapte minute de la primul fluier, Darius Buia a marcat cu o lovitură de cap din careu, în urma unei centrări a lui Simon Măzărache.

Bart Meijers a marcat o dublă 

După numai opt minute, Mihai Constantinescu a înscris pentru 2-0 cu o execuție din careu, la vinclu. Scorul pauzei a fost stabilit de Bart Meijers, care în minutul 19 a înscris în urma unui corner, și Valentin Țicu, executantul unei lovituri libere de la aproximativ 20 de metri, în minutul 35.

Jocul din partea a doua a fost influențat și de vreme. A început o ploaie puternică și poate că din acest motiv Petrolul a mai reușit să marcheze doar un singur gol. Meijers și-a trecut în cont dubla în minutul 50, tot în urma unui corner. A finalizat cu o lovitură de cap de această dată.

Petrolul a rulat aproape tot lotul 

Antrenorul ”lupilor galbeni”, Nicolae Constantin a trimis pe teren aproape tot lotul. Au fost și câteva absențe din diverse motive. Nicolae Cebotari, Sory Ibrahim Diarra, Armando Vajushi și Viorel Lică sunt fotbaliștii care nu au intrat la joc cu Unirea Ungheni.

Petrolul a început în formula: Avram – Pârvulescu, Mejers, Manolache, Țicu – Cebotaru, S. Pană – Constantinescu, Buia, Saim Tudor (22 Nițescu) – Măzărache. Din minutul 60, Nicolae Constantin a schimbat liniile, apelând la Jercălău – Niță, Olaru, Huja, Oprea – Seto, Licsandru – Bratu, Boțogan, Nițescu (70 Nicolae) – Ilie.

Petrolul se pregătește de amicalul cu Chindia Târgoviște 

Următoarea partidă de verificare a Petrolului este programată vineri, de la ora 11:00, contra Chindiei Târgoviște. Confruntarea va avea loc la Strejnic.

Până acum, Petrolul a mai disputat alte trei partide de verificare, pe care le-a câștigat. A învins Tricolorul Breaza cu 1-0, a trecut cu același scor de Farul, iar apoi a învins Petrolul 95 Ploiești cu 3-0.

Foto: FC Petrolul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/fratele-lui-istvan-kovacs-si-sorin-costreie-promovati-de-cca-in-lotul-de-arbitri-pentru-prima-liga-19191657

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-transferat-doi-atacanti-cu-gabarit-valentin-suciu-i-a-bagat-deja-la-joc-in-amicalul-cu-chindia-targoviste-19191646

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-a-dezvaluit-ce-le-a-spus-jucatorilor-stelei-inainte-de-meciul-de-inaugurare-a-stadionului-din-ghencea-cu-ofk-belgrad-multi-si-ar-dori-sa-fie-in-locul-lor-19191643

 

 

 

Andrei PASCU 08 Jul. 2021, 13:15 Liga 2
Pe aceeași temă