FOTO & VIDEO | Petrolul și Astra au remizat într-un amical jucat la Câmpina. Liderul Ligii 2 a fost condus, dar a revenit prin Takayuki Seto

Răzvan STÎNGĂ 22 Jan. 2022, 17:21 Liga 2

Petrolul și Astra s-au întâlnit într-un meci amical ce a avut loc sâmbătă, la Câmpina, pe un teren sintetic. În jur de 100 de fani ai ”lupilor galbeni” și-au arătat din nou susținerea față de liderul Ligii a 2-a și au făcut deplasarea pentru a încuraja echipa lui Nicolae Constantin.

Petrolul și Astra, 1-1 într-un amical disputat la Câmpina 

Partida s-a desfășurat pe durata a două reprize a câte 50 de minute și s-a terminat la egalitate, scor 1-1. La pauză, Astra avea 1-0, în ciuda faptului că, potrivit site-ului oficial al Petrolului, băieții lui Nicolae Constantin au controlat disputa în mare parte.

Astfel, după câteva ocazii ale liderului Ligii a 2-a, Astra a deschis scorul cu două minute înainte de pauză, în minutul 48, prin Claudiu Dragu, care a marcat după o fază prelungită de atac, cu un șut din interiorul careului.

Takayuki Seto a smuls o remiză pentru Petrolul 

În repriza a doua, tot după o fază prelungită de atac a venit și egalarea. Dragoș Gheorghe a avut o incursiune bună în afara careului, a driblat câțiva adversari, a șutat din preajma liniei de 16 metri, poziție centrală, execuția sa a fost deviată și a ajuns la niponul Takayuki Seto. Acesta a șutat din prima și a făcut 1-1 în minutul 76.

Nicolae Constantin, fără cinci jucători la amicalul cu Astra 

Petrolul a rulat tot lotul valid, 23 de jucători, Nicolae Constantin dorind să vadă cum evoluează fiecare dintre elevii săi în această primă partidă de verificare din 2022. Potrivit informațiilor oferite de ploieșteni, Simon Măzărache, Silviu Pană, Mario Bratu și Eduard Berbeacă nu au jucat din cauza anumitor probleme de ordin medical, în timp ce Sory Diarra se pregătește separat, el sosind în România, după vacanță, la câteva zile după reluarea antrenamentelor.

  • Petrolul în prima repriză: R. Avram – Sg. Pîrvulescu, V. Lică, Olaru, Țicu – Cebotaru, Prejmerean – Tolea, Tucaliuc, Saim Tudor – M. Coman
    Petrolul în repriza a doua: Jercălău – I. Dima, Meijers, Huja, Velisar – M. Chindriș, Seto – Mih. Constantinescu, Boțogan (D. Ilie 80′), Dr. Gheorghe – Jarovic
    Antrenor: Nicolae Constantin
  • Astra: Mih. Cotolan – Gab. Matei, Ad. Stoian, Paliu, Ad. Grigore, Iul. Ilie, Banu, Buliga, Zaharia, Dragu, Găvârliță
    Au mai jucat: M. Voicu, Dr. Petrișor – M. Telcean, Nic. Cotolan, Tib. Giuroiu, R. Zamfir, N. Badea, Brăilă, Gab. Dumitrașcu, Cocîrlă, Dobrea, Vl. Tătar.
    Antrenor: George Șanțmare

Astra a fost condusă de pe bancă la acest meci de antrenorul secund George Șanțmare, în timp ce antrenorul principal Marcel Abăluță a absentat de la joc.

Petrolul va pleca în Turcia săptămâna următoare 

Petrolul va avea al doilea meci amical sâmbăta următoare, 29 ianuarie, cu Unirea Slobozia. Ulterior, la o zi după partida de verificare cu formația lui Adrian Mihalcea, Petrolul va merge în cantonamentul din Turcia.

Astra, pregătită de Marcel Abăluță, s-a aflat la al doilea amical. A mai disputat o partidă de verificare cu Dunărea Giurgiu (Liga 4), de care a trecut cu 4-1.

Meciul integral Petrolul – Astra, scor 1-1 

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Petrolul Ploiești

Răzvan STÎNGĂ 22 Jan. 2022, 17:21 Liga 2
Pe aceeași temă