Dinamo s-a încurcat și cu Farul 2, într-un meci amical. A lovit de trei ori bara și a făcut doar remiză cu echipa din Liga 3

Andrei PASCU 11 Feb. 2023, 16:43 Liga 2

Dinamo a mai jucat un meci amical, sâmbătă, și nu a reușit nici de această dată să câștige.

A făcut doar egal cu echipa secundă a Farului, formație clasată pe locul 3 în Seria 3 din Liga 3. Rezultatul final al confruntării de la Buftea a fost 0-0.

Dinamo nu câștigă nici cu Farul 2. Remiză într-un amical jucat la Buftea

Fotbaliștii lui Dinamo s-au pus în mișcare mai greu în partida cu Farul 2, iar jocul a început să crească în ritm și în intensitate cu trecerea timpului. Au fost câteva șanse notabile pentru formația lui Ovidiu Burcă, de remarcat în special execuția lui Ahmed Bani în transversală, după o centrare bună furnizată de Borcea.

Până la finalul primelor 45 de minute, Neluț Roșu și Iulian Roșu au fost și ei aproape de deschiderea scorului. Primul chiar a trimis mingea în poartă, conform Radio Dinamo 1948, dar reușita a fost ulterior anulată, pe când Iulian a avut două șuturi bune de la distanță, iar unul s-a dus în transversală.

Și Farul 2 a avut incursiuni periculoase, dar nici ea nu a fost exactă la finalizare și, astfel, s-a intrat la cabine cu 0-0.

Dinamo a lovit de trei ori bara în amicalul cu Farul 2

Aceleași coordonate au fost și în repriza a doua, iar Dinamo a lovit pentru a treia oară bara echipei din Liga 3. Formația secundă a Farului a atacat periculos în câteva rânduri, dar partida amicală s-a terminat fără gol în cele din urmă, cu scor alb.

  • Dinamo a început amicalul în formula: Oncescu-Moura, Patriche, Giafer, Șerban- Borcea, N. Roșu, I. Roșu, A. Irimia- Ghezali, Bani.
    Rezerve: Stoian, Bena, Demici, Iglesias, D. Irimia, V. Stanciu, Ionescu, Cune, Bobea, Faragau, Pop, Delciu, Florescu.
  • Farul 2 a început amicalul în formula: Mușat – Grosu, Bîrzu, Gustavo, Mitulețu – Banu, Martinovic, Tănasă – Dumitrache, Cojocaru, Stoian.
    Au mai jucat: Răfăilă – Cercel, Duțu, Aioanei, Mălăele, Calu, Stancu, Iorga, Vîlea, Malama, Pelivan, Băsceanu.

Dinamo, două victorii în șase amicale

Dinamo a mai disputat cinci meciuri amicale în această perioadă de pregătire de iarnă. A întâlnit până la duelul cu Faul 2, CS Păulești (0-0), CSO Plopeni (1-1), CS Blejoi (5-0), ACS Muscelul Câmpulung Elite (3-0) și Unirea Slobozia (0-2).

Formația pregătită de antrenorul Ovidiu Burcă mai are stabilit un joc de verificare până la reluarea campionatului Ligii 2, cu FC Brașov (18 februarie).

Farul 2, la al doilea amical al iernii

În ceea ce o privește pe Farul 2, s-a aflat la al doilea meci de verificare de când a reluat pregătirile. Echipa antrenată de Sorin Rădoi și Marius Axinciuc a învins anterior Gloria Albești, cu scorul de 13-0.

În ciuda rezultatului înregistrat, trebuie precizat că învinsa, Gloria Albești, se află pe locul 2 în Seria 3 din Liga 3, cu patru puncte peste ”satelitul” Farului.

Partida Dinamo – Farul 2, scor 0-0

https://www.youtube.com/watch?v=ipuHqez0hz0&embeds_euri=https%3A%2F%2Fdinamo1948.club%2Fdoar-egal-cu-pustii-lui-hagi%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Foto: Gheorghe Flușter / Sport Pictures
Video: Radio Dinamo 1948

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-invins-dinamo-intrun-amical-19260149

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-lui-vlad-iacob-dupa-ce-peluza-catalin-hildan-i-a-propus-un-post-de-conducator-la-dinamo-lui-ionut-lupescu-ar-fi-trebuit-sa-fiu-si-eu-de-acord-19260089

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-joaca-cu-dinamo-pe-noul-stadion-din-sibiu-este-un-aspect-foarte-important-pentru-noi-19260016

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-va-disputa-meciurile-de-acasa-la-giurgiu-19260003

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-s-a-impus-la-scor-de-neprezentare-in-arges-insa-adversarul-a-fost-tot-din-liga-3-si-golurile-au-fost-marcate-abia-in-repriza-secunda-19259947

Andrei PASCU 11 Feb. 2023, 16:43 Liga 2
Pe aceeași temă