Mirko Ivanovski, prezentat de una dintre nou-promovatele în Liga 2. Nord-macedoneanul va juca în cariera sa pentru a șasea echipă din România

Marius ANGHEL 18 Aug. 2023, 14:30 Liga 2
Mirko Ivanovski, prezentat de una dintre nou-promovatele în Liga 2. Nord-macedoneanul va juca în cariera sa pentru a șasea echipă din România

CS Tunari continuă campania de achiziții și după disputarea celui de-al treilea meci oficial disputat în noul sezon, două în campionat și unul în Cupa României.

Clubul care se autointitulează ”Arsenal Tunari” l-a prezentat astăzi, 18 august, pe Mirko Ivanovski, un atacant nord-macedonean deloc străin de fotbalul românesc.

Mirko Ivanovski a ajuns la CS Tunari

Liber de contract după ce în prima parte a anului 2023 a semnat și a evoluat în toate cele nouă jocuri ale părții a doua a sezonului trecut de Liga 2 pentru Concordia Chiajna, Mirko Ivanovski (33 de ani) a ajuns acum la Tunari.

În România a ajuns prima dată în vara anului 2012, la Astra, iar de atunci și până acum a mai jucat în țara noastră pentru CFR Cluj, Dinamo și Petrolul.

În sezonul trecut a jucat în 14 meciuri de primă ligă pentru Petrolul, fără să înscrie, iar în iarnă a trecut la Concordia Chiajna, pentru care a evoluat în 9 partide și a înscris 1 gol. Nu a convins la Chiajna, astfel că contractul său nu a fost prelungit.

”Mirko Ivanovski a semnat cu Arsenal Tunari!
Pe plan internațional, atacantul macedonean, are 27 de prezențe la naționala Macedoniei de Nord.
De-a lungul carierei, Ivanovski a evoluat pentru Pelister Bitola, Makedonija, Slavia Praga, Arka Gdynia, Astra Giurgiu, CFR Cluj, Videoton FC, Boluspor, Slaven Belupo, Hajduk Split, Diosgyor, FC Dinamo, Petrolul și Concordia Chiajna.
Clubul nostru îi urează bun venit în familia Tunarilor!
GO GUNNERS!”, sună anunțul CS Tunari.

Ivanovski, al 18-lea jucător nou din lotul celor din Tunari

Săptămâna trecută, la Tunai a ajuns și Ivan Fustar, fost la FC Brașov.

Nou-promovata în Liga 2 i-a prezentat în această vară, ca achiziții, pe: Mario Geanta (ex juniorii FCSB), Dragoș Gheorghe (ex Steaua), Mădălin Mihăescu (ex Steaua), Cristian Bustea (ex Steaua), Andrei Sin (ex Metaloglobus), Florentin Puiu (ex Metalul Buzău), Sebastian Moroz (ex Unirea Constanța), Radu Rogac (ex Viitorul Pandurii), Adrian Stoian (ex SR Brașov) și Ivan Fustar (ex FC Brașov).

Robert Barfă, Luca Florică, Luca Mitrică, Andreas Chirițoiu, Denis Despa, Mihail Licsandru și Alexandru Despa sunt și ei noutăți, încă clubul nu i-a prezentat în mod oficial.

Cu Ivanovski, CS Tunari ajunge la 18 achiziții în această vară!

Urmează meciul cu Campionii FC Argeș pentru echipa lui Florin Stîngă

În prima etapă, CS Tunari a încasat-o acasă cu 1-3 de la CSM Slatina, iar în runda a doua a condus în Crâng, dar a cedat cu scorul de 1-2 cu Gloria Buzău. Miercuri, echipa antrenată de Florin Stîngă a debutat în Cupa României, Turul 3, câștigând cu 4-0, pe teren propriu, cu Progresul Spartac, retrogradată din Liga 2 întoarsă săptămâna trecută în campionat de excluderea celor de la FC Brașov.

În etapa a 3-a a Ligii 2, CS Tunari joacă duminică, de la ora 11:00, acasă cu Campionii FC Argeș, retrogradată din prima ligă care are două puncte acumulate în primele două runde.

Foto: George Filip (Mediafax Foto) și CS Tunari

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciuri-si-rezultate-turul-3-cupa-romaniei-19280648

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/campionii-fc-arges-a-trecut-de-vedita-colonesti-in-cupa-romaniei-insa-nu-fara-emotii-alexandru-pelici-am-trait-periculos-pana-la-final-e-bine-ca-ne-am-calificat-19280889

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fk-miercurea-ciuc-victorie-la-limita-in-cupa-romaniei-1-0-cu-afc-odorheiu-secuiesc-19280838

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csm-slatina-eliminata-de-csm-alexandria-din-cupa-romaniei-0-1-19280817

Marius ANGHEL 18 Aug. 2023, 14:30 Liga 2
Pe aceeași temă