CS Tunari s-a reunit, iar Dan Alexa a achiziționat și un fotbalist din Liga 2. Patru jucători au semnat prelungirile și continuă cu echipa în Liga 3

Andrei PASCU 01 Jul. 2024, 17:03 Liga 3
CS Tunari s-a reunit, iar Dan Alexa a achiziționat și un fotbalist din Liga 2. Patru jucători au semnat prelungirile și continuă cu echipa în Liga 3

Retrogradată în Liga 3 după numai un sezon în Liga 2, CS Tunari începe să facă planul pentru stagiunea 2024/ 2025, în care va fi urmărită revenirea în divizia secundă.

În continuare, formația din Tunari va avea obiectiv clasarea pe primele locuri în divizia a treia, așa cum s-a întâmplat în stagiunea încheiată în vara lui 2023, când a reușit să urce în eșalonul superior.

Zilele trecute, conducerea a comunicat ce va urma pentru echipă, dar și cine va conduce banca tehnică. Va continua Dan Alexa, care a început deja să contureze lotul de jucători.

CS Tunari a făcut o achiziție din Liga 2. L-a semnat pe Claudiu Dragu

Sezonul trecut, locul 6, penultimul, l-a ocupat CS Tunari în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, cu 20 de puncte. Acum, după retrogradarea în Liga 3, ilfovenii încearcă să păstreze cei mai buni jucători pe care a mizat stagiunea trecută, dar a făcut și mișcări la nivelul achizițiilor.

La capitolul veniri este trecut și atacantul Claudiu Dragu (32 de ani), care recent s-a despărțit de Concordia Chiajna, după cum Liga2.ro a anunțat de câteva zile. Sezonul trecut, vârful a bifat însă două echipe, pentru că a început campionatul la CSM Slatina, iar trecerea la gruparea din Ilfov a făcut-o în ianuarie.

În total, în campionatul trecut al Ligii 2, Dragu a prins 15 meciuri și a marcat două goluri. Șase dintre partide au fost bifate în tricoul Concordiei, dar reușitele au venit pentru CSM Slatina.

CS Tunari a prelungit patru contracte și negociază cu Mirko Ivanovski 

Acum, conform Ilfov Sport, Claudiu Dragu a semnat cu CS Tunari. Echipa încearcă să îl păstreze și pe experimentatul atacant Mirko Ivanovski (34 de ani), căruia i s-a oferit un contract de prelungire, dar care până acum nu a oferit un răspuns.

În ceea ce privește prelungirile contractuale confirmate, la CS Tunari vor continua, potrivit sursei amintite, și Gabriel Plumbuitu (extremă, 20 de ani), Paul Mitrică (mijlocaș, 24 de ani), Robert Barfă (fundaș, 19 ani) și Lucian Ion (mijlocaș, 30 de ani).

La nivelul băncii tehnice, Dan Alexa a acceptat termenii propuși de club, va continua la Tunari, iar alături îl va avea, ca până acum, ca ajutor din poziția de antrenor secund, pe Ștefan Grigorie.

În vârstă de 44 de ani, Dan Alexa a venit la CS Tunari la jumătatea lunii martie, timp în care a condus echipa în șase meciuri. Au fost înregistrate o victorie (2-1 cu Viitorul Pandurii), un egal (1-1 cu CSM Slatina) și patru eșecuri (2-3 cu Chindia Târgoviște, 1-2 cu Concordia Chiajna, 1-2 cu Steaua și 1-3 cu Progresul Spartac).

Ilfovenii s-au reunit

În prima zi a lunii iulie a avut loc reunirea echipei, dar până la acest moment a încercat să facă și achizițiile necesare atingerii obiectivului deja propus, dar care vor continua și vor urma și alte noutăți din interiorul echipei.

Un alt punct pe care mizează CS Tunari este revenirea pe stadionul propriu încă din primele runde din Liga 3, pentru că ultimele etape din Liga 2 au fost jucate la Centrul Național de Fotbal Buftea.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și
Video: CS Tunari

Andrei PASCU 01 Jul. 2024, 17:03 Liga 3
Pe aceeași temă