Lista despărțirilor de CSC Dumbrăvița publicată de Liga2.ro, confirmată total. Ultimii doi jucători plecați de la echipa din Timiș

Anda DELIU 18 Jan. 2023, 16:09 Liga 2
Lista despărțirilor de CSC Dumbrăvița publicată de Liga2.ro, confirmată total. Ultimii doi jucători plecați de la echipa din Timiș

CSC Dumbrăvița a definitivat lista despărțirilor după reluarea antrenamentelor, iar informația publicată de Liga2.ro încă din decembrie a fost confirmată 100 la sută.

Șase jucători s-au despărțit de echipa antrenată de Cosmin Stan, exact cei despre publicația noastră a scris că nu mai sunt doriți pentru partea a doua a sezonului.

Adrian Ungureanu, ultimul care a semnat rezilierea

O parte dintre jucătorii plecați au și echipe. Astfel, David Popa a ajuns la Crișul Chișineu Criș, iar Daniel Grigoriu, de data aceasta sub formă de împrumut, la Șoimii Lipova. Denis Blickling are și el echipă, tot în Liga 3, Corvinul Hunedoara, unde e împrumutat de Viitorul Arad, clubul de care aparținea.

În ceea ce-l privește pe Adrian Bain, el s-a întors la Ripensia, de unde era împrumutat la Dumbrăvița. Patrick Pașcalău a ajuns și el la Ripensia la antrenamente, asta după ce în 9 ianuarie a fost prezent la reunire la Poli Timișoara.

Adrian Ungureanu a reziliat și el miercuri, 18 ianuarie, potrivit unor postări făcute de club în acest sens. Cu el a fost cea mai mare muncă de lămurire, căci, inițial, jucătorul nu ar fi dorit prea mult să plece de la Dumbrăvița, unde a revenit după ce acum 2 ani pusese ghetele în cui din fotbalul profesionist și plecase la muncă în străinătate, unde a mai evoluat la nivel amator și pe dreptunghiul verde.

”Mulțumim, Adrian Ungureanu!
Clubul nostru a ajuns la un acord cu mijlocașul în vârstă de 33 de ani pentru rezilierea contractului. Îi mulțumim pentru colaborare și îi urăm mult succes pe viitor.
„John” s-a alăturat echipei noastre în vara anului trecut, după promovarea în Liga 2. În sezonul de toamnă, a bifat 9 meciuri și a marcat un gol în campionat și a evoluat de alte trei ori în alb-verde în campania din Cupa României.

Mulțumim, Adrian Bain!
Clubul nostru a ajuns la un acord cu tânărul fundaș pentru rezilierea contractului. Pe această cale îi mulțumim pentru colaborarea excelentă din ultimul an și jumătate și îi urăm succes la viitoarea sa echipă.
Sosit la Dumbrăvița în vara anului 2021, Adrian Bain a disputat în total 32 de meciuri pentru formația noastră, reușind să marcheze 2 goluri. A fost om de bază în sezonul trecut, contribuind din plin la promovarea istorică în Liga 2 (25 de meciuri disputate din 31 posibile și 2 goluri marcate). În acest sezon, a avut 2 apariții în campionat și 4 în Cupa României”, sună anunțurile făcute de CSC Dumbrăvița în privința lui Adrian Ungureanu și Adrian Bain.

Deocamdată, patru noutăți la Dumbrăvița

Altfel, la capitolul noutăți, deși deocamdată nesemnați, sunt Adrian Zaluschi (Poli Timișoara), Alexandru Piftor (Ripensia), Salhi Ouadie (Șoimii Lipova) și Abdoulaye Niakate, ultimul care ar veni împrumutat de la CFR Cluj.

Cosmin Stan a declarat că-și dorește un vârf de careu cu experință. Se negocia cu Cristian Gavra, dar dacă atacantul ce încă mai aparține de Ripensia nu se va înțelege cu alb-verzii, clubul se va reorienta spre un fotbalist cu un profil asemănător.

Sâmbătă, CSC Dumbrăvița va avea meci amical cu juniorii mari de la UTA, la Arad. Iată întreg programul de meciuri de verificare al echipei timișene:

21 ianuarie – UTA (juniori U19)
25 ianuarie – Gloria Lunca Teuz Cermei (L3)
1 februarie – Șoimii Lipova (L3)
4 februarie – FC Bihor Oradea (L3)
7 februarie – Avântul Periam (L3)
8 februarie – CS Comunal Șelimbăr (L2)
11 februarie – Ripensia Timișoara (L2)
15 februarie – CSC Ghiroda și Giarmata Vii (L3)
18 februarie – CSC Dumbrăvița (juniori U17)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-s-a-reunit-cu-jucatori-de-la-timisorenele-poli-si-ripensia-dar-si-cu-alte-noutati-cosmin-stan-saptamana-aceasta-va-fi-atipica-pentru-fotbalul-din-romania-19258046

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-perfectat-primele-trei-achizitii-in-noul-an-dar-si-a-adus-si-un-fost-arbitru-in-stafful-administrativ-corbii-vor-avea-cuplu-brazilian-in-centrul-defensivei-19257994

Anda DELIU 18 Jan. 2023, 16:09 Liga 2
Pe aceeași temă