CSC Dumbrăvița așteaptă cu entuziasm derby-ul local cu Ripensia. Cosmin Stan: ”Va fi clar un meci cu ambiții foarte mari de ambele părți”

Anda DELIU 30 Sep. 2022, 15:02 Liga 2
CSC Dumbrăvița așteaptă cu entuziasm derby-ul local cu Ripensia. Cosmin Stan: ”Va fi clar un meci cu ambiții foarte mari de ambele părți”

CSC Dumbrăvița este gazdă în primul meci între două formații din Timiș din actuala ediție a Ligii 2. Sâmbătă, trupa de lângă Timișoara o întâlnește pe Ripensia.

Starea de spririt din lotul nou-promovatei este una cu entuziasm, iar părerile sunt împărțite. Unii jucători ai lui Cosmin Stan se așteaptă la un meci deschis, iar alții, din contră, mai ales că starea terenului ”Ștefan Dobay” va fi una proastă.

Cosmin Stan, îngrijorat de starea propriului teren

De altfel, Cosmin Stan știe deja că terenul, care era foarte degradat încă de marți, de după meciul cu Poli Iași din Cupa României, va fi și mai prost, după ploile abundente căzute la Timișoara și în împrejurimi.

Antrenorul principal se așteaptă la un meci închis, în care echipele nu-și vor asuma riscuri. ”Venim după o calificare spectaculoasă în grupele Cupei României. E primul derby interjudețean, va fi clar un meci cu ambiții foarte mari de ambele părți. Sper ca terenul să reziste, pentru că vremea este în continuare ploioasă. Sper să putem vedea un fotbal plăcut, spectaculos, mai spectaculos decât în meciul cu Iași. E clar că niciuna dintre echipe nu stăm prea bine în clasament, dar rămân cu rezerve că va fi un meci deschis. Fiecare echipă probabil să-și va asuma puține riscuri pentru că orice punct contează în situația noastră de față”, a declarat Cosmin Stan.

Bain și Trifon au păreri diferite despre meciul cu Ripensia

Jucătorul Adrian Bain este împrumutat de la Ripensia la Dumbrăvița. Acesta crede că va fi o partidă deschisă. ”Meciul va fi unul frumos, cu multe ocazii. Ne dorim foarte mult să câștigăm, la fel își doresc și cei de la Ripensia. Va fi un derby al județului. Ei sunt o echipă bună, cu jucători buni, care se cunosc de mult timp și sper să putem să câștigăm și să continuăm seria de victorii. Faptul că sunt de la Ripensia mă va ambiționa mai tare și voi dori mult să câștig”, a punctat Bain, utilizat de Cosmin Stan doar în două jocuri din cele șapte din acest sezon de Liga 2.

Portarul Cătălin Trifon se așteaptă, însă, la un meci închis. ”Eu cred că meciul de mâine va fi unul dificil, deoarece nici vremea, nici terenul, nu ne sprijină să practicăm un fotbal spectaculos. Cred că va fi un meci de luptă. Cred că echipa care va face mai puține greșeli va câștiga, sperăm să fim noi aceia și să ieșim cu cele trei puncte sau un punct. Pentru noi orice punct contează. Este un meci ca toate celelalte, sper ca toți jucătorii noștri să fie motivați”, a spus Trifon.

Cu 5 puncte, Ripensia e pe locul 17 în campionatul Ligii 2. CSC Dumbrăvița se află pe poziția a 15-a, cu 7 puncte. Meciul dintre cele două echipe din județul Timiș are loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul ”Ștefan Dobay” din Dumbrăvița în cadrul etapei a 8-a.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-are-o-deplasare-scurta-in-etapa-a-8-a-a-ligii-2-in-orezaria-de-la-dumbravita-roberto-ivan-ne-asteapta-o-partida-foarte-dificila-19247477

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/componenta-urnelor-valorice-pe-baza-carora-se-stabilesc-grupele-cupei-romaniei-tragerea-la-sorti-are-loc-astazi-19247415

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csc-dumbravita-a-fost-din-nou-in-rol-de-david-in-fata-lui-goliat-tot-de-la-11-metri-cosmin-stan-a-pus-in-aplicare-in-fata-politehnicii-iasi-o-lectie-invatata-acum-zece-ani-19246760

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-8-a-a-ligii-2-impartita-pe-patru-zile-steaua-joaca-sambata-dinamo-pune-punct-rundei-intr-o-zi-de-marti-19246290

Anda DELIU 30 Sep. 2022, 15:02 Liga 2
Pe aceeași temă