13 cu ghinion? Poli Timișoara s-a despărțit de încă șapte jucători, iar lista de plecări din acest sezon ajunge la un număr ”impresionant”

Anda DELIU 10 Jan. 2023, 12:58 Liga 2
13 cu ghinion? Poli Timișoara s-a despărțit de încă șapte jucători, iar lista de plecări din acest sezon ajunge la un număr ”impresionant”

Poli Timișoara a anunțat marți, a doua zi după reunire, și primele rezilieri realizate în anul calendaristic 2023.

Per total, în acest sezon s-a ajuns la nu mai puțin de 13 plecări, căci acum, în noul an, s-a consemnat șapte despărțiri, fără multe explicații!

Octavian Benga a renunțat și la jucători aduși de el la Poli

Printre cei plecați regăsim unul dintre străinii din lot, italianul Gabriele Germinio, un jucător cu salariu mare pentru nivelul actual al echipei, Silviu Pană, care a dat un randament destul de bun, dar și un jucător adus chiar de Benga, George Tudoran.

Clubul s-a despărțit și de timișoreanul Adrian Zaluschi, care, din informațiile Liga2.ro va ajunge la CSC Dumbrăvița, dar și de alți jucători aduși de fostul antrenor Bogdan Andone, precum Dan Isvoranu și Răzvan Milea.

În acest ”calup” e anunțată și plecarea lui Patrick Popescu, punctată și luni de Benga.

Adrian Zaluschi merge la CSC Dumbrăvița

Reporterul Liga2.ro a întrebat dacă ceilalți șase au dorit ei să plece, iar răspunsul clubului a fost că doar Popescu a decis astfel, semn că Benga a renunțat respectivii jucători. Informațiile noastre sunt, însă, că și Zaluschi a cerut singur să plece.

”Politehnica Timișoara a reziliat contractul cu șapte dintre jucătorii care au încheiat sezonul de toamnă la club. Este vorba de Daniel Isvoranu (5 meciuri), Gabriele Germinio (13 meciuri), Silviu Pană (14 meciuri, 2 goluri), Răzvan Milea (10 meciuri), toți transferați în vară, Patrick Popescu (8 meciuri, 1 gol), George Tudoran (4 meciuri), ambii veniți în toamnă la echipă, Adrian Zaluschi (8 meciuri, 1 gol), la club din vara 2021. Cifrele dintre paranteze reprezintă numărul de meciuri (eventual și de goluri) din sezonul de toamnă al Ligii a II-a, în tricoul alb-violet”, este anunțul clubului timișorean.

Au plecat 13 jucători până acum, în acest sezon

Altfel, în timpul sezonului, de la Poli Timișoara au plecat Adrian Țangulea, Marco Andone, Oliver Bryneus, iar după ultimul meci clubul a anunțat plecările lui Matteo Kucich, Aleksandar Tsvetkov și Marin Mudrazija.

Deocamdată, nu este clară situația a doi fotbaliști sub contract, care nu au fost prezenți la reunire. Este vorba de Karlo Plantak și de Ionuț Bătănași.

Poliștii sunt convinși că vor scăpa de interdicția la transferuri, deși nu este clar pe ce argumente juridice se bazează. Mirel Albon, antrenorul echipei de fete care a și ”adus” sancțiunea clubului a spus într-o emisiune a televiziunii Universității Politehnice că la momentul ”faptei”, nu se cesionase complet echipa de fete la clubul timișorean, dar regulamentul spune foarte clar că și sancțiunile se preiau când se schimbă forma de organizare a clubului.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

Anda DELIU 10 Jan. 2023, 12:58 Liga 2
Pe aceeași temă