CSC Dumbrăvița a oficializat primele patru achiziții pentru participarea în premieră în Liga 2. Doi dintre ei au jucat la Ripensia, iar ceilalți doi au fost la UTA

Anda DELIU 28 Jul. 2022, 23:32 Liga 2

Nou-promovata CSC Dumbrăvița a început să oficializeze jucătorii achiziționați în această vară. Până în prezent, au fost anunțați patru noi fotbaliști aduși oficial: Adrian Ungureanu, Ionuț Tănase, Călin Toma și Sergiu Sabău.

Doi ex-ripensiști vor juca la Dumbrăvița: Adrian Ungureanu și Călin Toma

Mijlocașul polivalent Adrian Ungureanu revine în fotbalul profesionist după ce a fost plecat, o vreme, în Germania, unde a jucat în ligile inferioare. Fotbalistul ajuns la 32 de ani a mai jucat la LPS Banatul, Alto Gradimento Albina, Viitorul Sânandrei, Viitorul Constanța, Prahova Tomșani, Fortuna Brazi, CS Ineu, Fortuna Poiana Câmpina, Mama Mia Becicherecu Mic, Poli Timișoara, Ripensia Timișoara, CSC Ghiroda și Giarmata Vii și Fortuna Becicherecu Mic.

În ceea ce-l privește pe Călin Toma, fundașul stânga timișorean vine după o perioadă de accidentare. În vârstă de 30 de ani, Toma a jucat în cariera sa la juniorii lui Poli, Flacăra Făget, Mama Mia Becicherecu Mic, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, Ripensia Timișoara, SCM Gloria Buzău / FC Buzău și Metalul Buzău, la aceasta din urmă fiind împrumutat în primăvară de penultima, însă pentru care nu a apucat să debuteze.

Doi jucători aduși și de la Crișul Chișineu Criș

De asemenea, a semnat cu CSC Dumbrăvița mijlocașul de 24 de ani Ionuț Tănase. El a mai trecut în cariera sa pe la UTA, Gloria Lunca Teuz Cermei, ”FC U” Craiova, CS Mioveni și Crișul Chișineu Criș.

Cel mai puțin experimentat dintre aceștia este fundașul central Sergiu Sabău (22 de ani), fost la UTA II și ultima dată la Crișul Chișineu Criș.

Echipa timișeană nou-promovată în Liga 2 va mai anunța, în perioada următoare, și alte mutări. Sâmbătă va juca un meci amical cu Avântul Periam, programat de la ora 10:00, la Periam.

  • În prima etapă a Ligii 2, CSC Dumbrăvița a juca în deplasare la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii, sâmbătă, de la ora 11:00.
Anda DELIU 28 Jul. 2022, 23:32 Liga 2
Pe aceeași temă