CSM Slatina a plecat în cantonamentul montan de la Fundata cu 23 de jucători, printre care și un nou portar

Andrei PASCU 13 Jan. 2023, 16:10 Liga 2
CSM Slatina a plecat în cantonamentul montan de la Fundata cu 23 de jucători, printre care și un nou portar

CSM Slatina a plecat, vineri, 13 ianuarie, în cantonamentul de iarnă, de la munte, de la Fundata (Brașov).

Va sta acolo până pe 22 ianuarie, iar Daniel Oprescu a pregătit un program intens, cu două ședințe de pregătire pe zi, tehnico-tactic și de acumulare.

În cantonament au fost deplasați 23 de jucători, printre aceștia regăsindu-se cele două noi achiziții, cât și o altă noutate, portarul Alexandru Silveanu.

CSM Slatina a plecat în cantonamentul de la Fundata cu 23 de jucători!

CSM Slatina a reluat antrenamentele pe 4 ianuarie, dar până acum nu a organizat vreo partidă de verificare. De altfel, până în acest moment clubul oltean nu a anunțat vreun meci amical până după stagiul de pregătire, astfel că la Fundata vor avea loc doar antrenamente.

Daniel Oprescu va organiza confruntările de tip test abia după revenirea în localitate, după 22 ianuarie. Oltenii vor avea șapte meciuri amicale după întoarcerea la Slatina, iar printre cluburile pe care le vor înfrunta se numără și Steaua, Dinamo, Progresul Spartac și CS Comunal Șelimbăr.

Încă o noutate la CSM Slatina: portarul Alexandru Silveanu

În ceea ce privește lotul deplasat la Fundata, printre jucătorii luați în autocar s-au regăsit, evident, și Mykhaylo Plokhotnyuk și Alexandru Ciocâlteu, fotbaliști acontați în această iarnă.

În plus, oltenii au încă o nouătate în lot. Este vorba despre Alexandru Silveanu, portar care în prima parte a sezonului a activat la CS Comunal Șelimbăr. Originar din Pitești, goalkeeperul de 19 ani a apărat la sibieni în 4 jocuri în Liga 2 și în această iarnă și-a încheiat contractul cu Șelimbărul. În liga secundă a mai evoluat la Concordia Chiajna, 14 jocuri în sezonul trecut.

  • Oprescu are în acest moment patru portari în lot: Ionuț Pop (25 de ani), integralistul din acest sezon de Liga 2, Cătălin Preduț (22 ani) și Simion Velcu (22 ani).

”CSM Slatina a plecat, în această dimineaţă, în cantonamentul montan

După aproximativ zece zile de pregătire pe plan local, echipa noastră a plecat, în această dimineaţă, în cantonamentul montan de la Fundata, Complex Cheile Grădiştei.

Programul de pregătire va fi unul intens, cu două antrenamente pe zi. Primul va avea caracter tehnico-tactic, iar cel de-al doilea va fi bazat pe acumulări.

Lotul care a făcut deplasarea în cantonament: Pop, Preduţ, Velcu, Alexandru Silveanu, Mitran, Abel Stan, Manea, Hagiu, Sălcianu, Robert Gherghe, Alexandru Dinu, Pisăru, David Oprescu, Constantin Radu, Toma, Traşcu, George Leaţă, Doman, Ciocâlteu, Plokhotnyuk, Neicu, Niţu, Palade”, a anunțat CSM Slatina pe Facebook.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/liga-3/soimii-lipova-isi-intareste-atacul-inclusiv-cu-unul-dintre-jucatorii-plecati-de-la-csm-slatina-aradenii-au-visat-la-gavra-si-dau-un-mijlocas-la-csc-dumbravita-19257838

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-rasdan-se-desparte-de-viitorul-pandurii-in-vara-19257752

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-mai-renuntat-la-un-jucator-19257434

https://liga2.prosport.ro/liga-3/radu-necsulescu-acord-in-liga-3-dupa-plecarea-de-la-csm-slatina-19257321

Andrei PASCU 13 Jan. 2023, 16:10 Liga 2
Pe aceeași temă