Harrison Devenish-Mears și-a rezolvat în sfârșit problemele. Portarul australian poate debuta pentru Rapid la un an de la venire

Autor: Andrei PASCU Publicat: 10 Jan. 2021, 16:41 Liga 2
Harrison Devenish-Mears și-a rezolvat în sfârșit problemele. Portarul australian poate debuta pentru Rapid la un an de la venire

Harrison Devenish-Meares (24 de ani) poate fi în sfârșit de folos Rapidului. Acesta se afla în lotul giuleștenilor încă din iarna trecută, dar nu a fost legitimat. A mers cu Rapid în cantonamentul din Turcia din ianuarie 2020, dar până vara trecută nu a semnat vreun contract. În cele din urmă, acest aspect s-a rezolvat în august, când a fost încheiată o înțelegere până la finalul acestui campionat.

Harrison Devenish-Meares n-a jucat nici măcar un meci la Rapid, deși a fost adus în urmă cu un an 

Până acum, în prima parte a campionatului, portarul australian nu a putut juca din cauza unor alte probleme, dar de data aceasta cu actele. Potrivit 1923.ro, acum situația cu anumite documente s-a reglat și Harrison Devenish-Meares poate fi utilizat de Nicolae Grigore.

În cariera sa, Harrison Devenish-Meares a jucat pentru echipe din Statele Unite ale Americii și Australia, precum Rockdale City, Northern Tigers FC, South Florida Bulls și Phoenix FC.

Sunt încântat și recunoscător pentru oportunitatea de a juca pentru Rapid București, un club al cărei istorie și suporteri sunt cunoscute în întreaga lume. Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor din club, lui George Maria și tuturor antrenorilor de la Rapid II pentru antrenamentele din ultimele luni.

Mi-am mutat viața la 15.000 km pentru a juca la Rapid și sunt nerăbdător să dau tot ce pot pentru a aduce Rapidul în vârf, acolo unde îi este locul”, spunea Harrison Devenish-Meares în momentul în care a semnat contractul cu Rapid, vara trecută.

Rapid, la opt transferuri în această iarnă  

Până acum, Rapid i-a achiziționat pe mijlocașii Bogdan Barbu (28 de ani, ex ”U” Cluj) și Octavian Ursu (26 de ani, ex UTA), atacanții Emmanuel Ernest (20 de ani, ex Sporting Roșiori) și Alexandru Ioniță (30 de ani, ex UTA) portarul Horațiu Moldovan (23 de ani, ex UTA) și fundașul Luca Florică (18 ani, ex FC Hermannstadt). La Rapid 2 au fost aduși portarul Valentin Mărgărit și atacantul Ciprian Popescu, ambii de 16 ani.

Rapid a pus pe liber patru fotbaliști după ultimul meci din 2020. După atacantul Alexandru Pop (27 de ani) și fundașul Bogdan Manole (24 de ani), antrenorul Nicolae Grigore nu a mai dorit să continue în partea a doua a sezonului de Liga 2 nici cu atacantul Cătălin Țîră (26 de ani) și mijlocașul Alexandru Dulca (23 de ani).

Foto: FC Rapid 1923

 

 

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 10 Jan. 2021, 16:41 Liga 2
Pe aceeași temă