Planurile lui Nicolae Grigore pentru perioada de transferuri. Vrea să aducă la Rapid patru jucători, printre care și Alexandru Ioniță II, a cărui situație e complicată. ”Suntem în discuții”

Răzvan STÎNGĂ 23 Dec. 2020, 20:57 Liga 2
Planurile lui Nicolae Grigore pentru perioada de transferuri. Vrea să aducă la Rapid patru jucători, printre care și Alexandru Ioniță II, a cărui situație e complicată. ”Suntem în discuții”

Rapid va aduce câțiva fotbaliști în această iarnă, în încercarea de a crește valoarea lotului și a promova în Liga 1. Antrenorul Nicolae Grigore a făcut deja, alături de conducere, lista cu țintele giuleștenilor pentru actuala fereastră de transferuri. Venit recent la Rapid, Grigore nu vrea însă prea multe schimbări.

Nicolae Grigore: ”Încercăm să ne mișcăm și să greșim cât mai puțin cu aceste transferuri” 

”Principalul” a afirmat că echipa nu va anunța mai mult de patru veniri, dorind să se bazeze mai mult pe nucleul format la începutul campionatului. Discuțiile deja au început, iar primele noutăți ar putea fi anunțate până la finalul anului.

Este adevarat că suntem în discuții cu câțiva jucători, nu foarte mulți pentru că nu vor veni de mai mult de patru jucători, dar ne dorim ca aceștia să vină cu un impact în echipă, să dea un plus de calitate, de profesionalism care să ajute această echipă să meargă spre Liga 1. Încercăm să ne mișcăm și să greșim cât mai puțin cu aceste transferuri, să fie cât mai reușite și să aducă plus în cadrul lotului nostru”, a declarat Nicolae Grigore la DigiSport.

Nicolae Grigore a confirmat interesul pentru Alexandru Ioniță II 

Conform informațiilor făcute publice în exclusivitate de ProSport, Rapid s-a interesat în această perioadă de Alexandru Ioniță II (26 de ani), iar acesta și-a dat acceptul să revină la echipa sa de suflet. Nicolae Grigore a confirmat că există interes din parea giuleștenilor pentru fotbalist, doar că situația acestuia este una complicată, fiind în acest moment suspect de dopaj.

Alexandru Ioniță are o situație delicată, am discutat cu el, suferă foarte mult. Niciun club nu se poate gândi la el, pentru că se află într-o stare de suspendare. Sper să-și rezolve cât mai repede, sper ca Dani Coman să-l ajute să scape cât mai repede de acest scandal.

Ideea este că nu știu când vor fi judecați, ce sancțiuni vor primi, de aceea nu este un subiect de discuție pentru Rapid”, a spus Grigore, cu privire la situația mijlocașului aflat sub contract cu Astra.

În schimb, pentru moment Rapid a început curățenia de iarnă, iar primii jucători care nu intră în vederile antrenorului Nicolae Grigore pentru partea a doua a sezonului Ligii a 2-a sunt atacantul Alexandru Pop (27 de ani) și fundașul Bogdan Manole (24 de ani). Pe ”lista neagră” a conducătorilor Rapidului se aflau cei doi jucători, la fel și portarul Ștefan Ciuculescu (27 de ani), mijlocașii Raul Costin (35 de ani) și Alexandru Dulca (23 de ani) și atacantul Cătălin Țîră (26 de ani).

Nicolae Grigore, despre Rapid în 2021 

Nicolae Grigore a apucat să conducă un singur meci ca principal al Rapidului, în chiar ultima etapă din acest an din Liga 2, 2-0 cu ASU Politehnica la Timișoara. A vorbit și pe seama strategiei pe care o va implementa la echipă și filozofia după care se va axa jocul Rapidului, după reluarea campionatului.

Aș vrea să păstrez tot ceea ce s-a făcut bine, aș vrea să păstrez cât mai mult din deprinderile jucătorilor dar care aduc un plus echipei iar în funcție de asta să mă mulez și eu pe ceea ce au ei ca fond și să schimb cât mai puțin.

Mi-aș dori ca echipa aceasta să aibă o filozofie și o identitate pe care să o găsim în orice moment al jocului, o idee de a controla în permanență meciurile prin posesie și de a încerca să controleze pe orice teren, în orice moment să conducă ritmul meciului, asta este ceea ce-mi doresc eu să văd la Rapid”, a mai afirmat Nicolae Grigore.

Foto: FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-balan-rapidist-de-mic-inainte-de-meciuri-ma-uit-la-videoclipuri-cu-galeria-cu-ce-legenda-din-giulesti-se-aseamana-exclusiv-19162967

https://liga2.prosport.ro/seria-1/conducerea-rapidului-confirma-interesul-pentru-alex-ionita-victor-angelescu-vrem-sa-ne-intarim-in-aceasta-iarna-exclusiv-19162928

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-ar-putea-sa-inaugureze-noul-stadion-cu-o-echipa-de-liga-campionilor-lucian-ionescu-eu-as-vrea-sa-jucam-cu-ferencvaros-ca-o-reeditare-a-unei-finale-de-cupa-europeana-giulest-19162880

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Dec. 2020, 20:57 Liga 2
Pe aceeași temă